Συνεχίζουν οι Έφηβοι του ΟΥΚ Βόλου στο Πανελλήνιο

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στους εννέα από τους δέκα Ομίλους της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17), αλλά γνωρίζουμε ήδη τις 24 από τις 25 ομάδες που προκρίνονται στη Β’ φάση (23-25/7), με τον  ΟΥΚ Βόλου να συνεχίζει τη δράση του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΟΥΚ Βόλου έκανε το 3×3 στις αναμετρήσεις, αφού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για να πάρει τις νίκες απέναντι σε ΚΕ Κοζάνης με το ευρύ 22-6, αλλά και Πύρρο Ιωαννίνων, με 22-1. Από την άλλη, πιο ενδιαφέρον όσον αφορά τον ανταγωνισμό ήταν το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΝΟ Λάρισας, σε βάρος και του οποίου επικράτησε με 13-8.

Η τελική βαθμολογία:

  1. ΟΥΚ Βόλου 9
  2. ΝΟ Λάρισας 6

……………………….

  1. ΚΕ Κοζάνης 3
  2. Πύρρος Ιωαννίνων 0

Όπως τονίζει η ΚΟΕ, εκκρεμεί μόνο να κληρωθεί μία ακόμη ομάδα ανάμεσα σε αυτές που κατέλαβαν 3η θέση σε Ομίλους των τεσσάρων και των τριών ομάδων για να συμπληρωθεί το παζλ της 25άδας.

Δεν τα κατάφεραν οι Νέες Γυναίκες

Από την άλλη, το σύνολο Νέων Γυναικών του ΟΥΚ Βόλου δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Πανελληνίου.

Ο ΟΥΚ Βόλου ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες, επικρατώντας 19-3 σε βάρος του ΑΠΣ Οξυγόνο, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή. Απέναντι στον ΠΑΟκ γνώρισε την ήττα 6-14, ενώ η ΝΕ Πατρών δεν άφησε πολλά περιθώρια στις Βολιώτισσες, επικρατώντας σε βάρος τους με το ευρύ 2-20.

Η τελική βαθμολογία:

  1. ΝΕ Πατρών 9
  2. ΠΑΟΚ 6

…………………………..

  1. ΟΥΚ Βόλου 3
  2. ΑΠΣ Οξυγόνο 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.