Συνεχίζουν στην Ανόρθωση Φιλίππου-Ανδρέογλου

Tην παραμονή στις τάξεις της δύο ακόμη παικτών ανακοίνωσε η ομάδα της Ανόρθωσης Βόλου. Ο λόγος για τους Σίμο Φιλίππου και Άκη Ανδρέογλου, με τη διοίκηση της ομάδας να τους χαρακτηρίζει πολύτιμους, υπογραμμίζοντας ότι θεωρούνται  βασικοί συντελεστές των δυο συνεχόμενων ανόδων ενώ παράλληλα αποτελούν και το μέλλον του συλλόγου.

«Ο Φιλίππου στα 22 του χρόνια δείχνει να εντυπωσιάζει με τα σωματικά του προσόντα και με το πάθος που αγωνίζεται. Πέρυσι αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ της κατηγορίας με 294 πόντους (17,2 μ.ό.). Επίσης αναδείχθηκε πρώτος ριμπάουντερ και πρώτος στα κοψίματα στην ομάδα του. Ο Ανδρέογλου είναι 24 χρονών, θεωρείται ενορχηστρωτής της ομάδας αφού από τα χέρια του περνούν σχεδόν όλες οι επιθέσεις. Διακρίνεται για το μακρινό σουτ, τα οργανωτικά και αμυντικά του προσόντα» τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Βέβαια, από πλευράς Ανόρθωσης απομένει η ανακοίνωση και για δύο ακόμη παίκτες, και συγκεκριμένα για τον Θωμά Γεωργίου, αλλά και για έναν ακόμη Βολιώτη καλαθοσφαιριστή, small/power forward, ηλικίας 27 ετών, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, αλλά για διάφορους λόγους ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πόλη του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Νίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.