Συνεχίζουν τις «virtual» διαδρομές μέλη του ΣΔΥ Βόλου

Σε virtual ρυθμούς συνεχίζουν να τρέχουν μέλη του ΣΔΥ Βόλου, με τέσσερις ακόμη αθλητές να τρέχουν τον δικό τους virtual Αυθεντικό Μαραθώνιο 42.195 μέτρων το Σαββατοκύριακο, ενώ δεκάδες άλλοι από τον σύλλογο τρέχουν και στις μικρότερες αποστάσεις.

Το Σάββατο ο Νίκος Μόσιος, έτρεξε δύο φορές τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Βόλου, τερματίζοντας τον Μαραθώνιο 42.195 μ. σε 3 ώρες και 17 λεπτά. Έτσι βελτίωσε κατά δύο λεπτά το ρεκόρ του, ενώ ο Γιώργος Γκανάτσιος την ίδια ώρα έτρεξε από τις Αλυκές ως το Σουτραλί με επιστροφή ώσπου να συμπληρώσει Μαραθώνιο, σε 3 ώρες και 50 λεπτά, εκπλήρωσε τον στόχο του. Ο Αντώνης Νικολόπουλος έκανε την απόσταση στην Ξάνθη όπου μένει, επίσης το Σάββατο, και πέτυχε επίδοση 3 ώρες και 32 λεπτά.

Η τέταρτη συμμετοχή του διημέρου έγινε την Κυριακή από τον Μάριο Μιχαλόπουλο. Ο δρομέας έτρεξε από τον Βόλο στη Νέα Αγχίαλο με επιστροφή, και είναι ο μόνος από τα 14 μέλη του συλλόγου που επέλεξαν αυτή τη διαδρομή στις τρεις ως τώρα βδομάδες που γίνεται ο virtual αγώνας. Ο αθλητής τερμάτισε σε 4 ώρες και 11 λεπτά. Σε όλη την πορεία τον συνόδευσε με ποδήλατο ο Κώστας Κοτρώνης, και προς το τέλος με τον ίδιο τρόπο και ο Κώστας Παλάντζας, κάτι που έκανε με τους δρομείς και το Σάββατο.

Αναρίθμητες ήταν οι virtual προπονήσεις και οι διαδρομές που έκαναν τα μέλη του συλλόγου μέσα στη βδομάδα. Ημιμαραθώνιο έτρεξαν, σε 1. 19’ 56’’  ο Ζήσης Τσουρέλης, σε 1.34’ 12’’ ο Γιάννης Παπαδόπουλος, σε 1. 42′ 49’’ η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου. Την ίδια απόσταση έκανε στην Κατερίνη ο Δήμος Καπουρνιώτης σε 1 ώρα και 44 λεπτά. Ο Αλέξης Παπαλεξίου έτρεξε 19,5 χιλιόμετρα σε 1 ώρα και 28 λεπτά, και κατόπιν περπάτησε 30 χλμ σε 5 ώρες και 50 λεπτά.

14 χιλιόμετρα σε μία ώρα και ένα λεπτό έκανε ο Κώστας Σκοτίδης. 7 χλμ σε 33 λεπτά ο Στέφανος Μουρογιάννης. 23 χιλιόμετρα έτρεξε η Λίνα Παπακυριαζή. Διάφορες αποστάσεις από 10 ως και 16 χιλιόμετρα, ή και περισσότερα, διήνυσαν οι Ρούλα Αθανασίου, Γιάννης Αντωνίου, Πέτρος Γεωργούλας, Νίκος Βαούτης, Γιώργος Βόντζος, Χρήστος Γεωργουλόπουλος, Βαγγέλης Γιαννούχος, Παντελής Ζήσης, Αχιλλέας Καλαμάκης, Γρηγόρης Καλλιγάς, Κώστας Κοτρώνης, Μανώλης Κουρκουβέλας, Στέργιος Κουσκουρίδας, Βούλα Μακεδόνα, Αρίστος Μακρής, Μαρία Μακροθανάση, Πέγκυ Μάρθα, Κωνσταντίνα Μπατζιώρα, Γιώργος Μπατζιώρας, Μάρθα Ξηροφώτου, Κώστας Παλάντζας, Ζαφείρης Πανόπουλος, Κατερίνα Putz, Κάλλη Σαράφη, Θανάσης Σταμάτης στην Σκιάθο, Στράτος Συμεωνίδης στα Λεχώνια, Αλεξία Τζήμου, Κώστας Τσεκερίδης, και ο Άρης Γεωργαντάς στη Στυλίδα.

Την τιμητική τους είχαν βέβαια και τα βουνά, από το Πήλιο ως και την Κέρκυρα. Ο Γιώργος Καλαντζής έκανε προπόνηση trail στο Φυτόκο, ενώ ο Τρύφωνας Καραμανλής στη Γορίτσα. Ορεινή προπόνηση από 4 δρομείς έγινε στο Πήλιο το Σάββατο, οι οποίοι κινήθηκαν ανά δύο, εντελώς ξεχωριστά: Αντώνης Κόπανος, Θανάσης Κοντογιάννης, Μπάμπης Στιβαχτής, Νίκος Τσώλης. Την Κυριακή ο Χρήστος Αγνουσιώτης έτρεξε 37 ορεινά χιλιόμετρα με συνολική υψομετρική ανάβαση 1400 μέτρα στο νησί των Φαιάκων σε 3 ώρες και 50 λεπτά.

Δεν έλειψαν ούτε ο πεζοπορίες, ατομικές αυτή τη φορά. Έτσι, στον Σαρακηνό και την Κουκουράβα κινήθηκε ο Στάθης Καραδημητρίου, ενώ την επόμενη ημέρα έτρεξε 20 χιλιόμετρα trail. Τη διαδρομή Άγιος Ονούφριος – Μακρινίτσα πραγματοποίησαν οι Κώστας Σκοτίδης, Βασίλης Ζωσιμάς. Πεζοπορία στη Βοιωτία πραγματοποίησε επίσης η Έλλη Τασιά.