Συνεργασία με ψυχολόγο και φυσικοθεραπευτή για τον Ολυμπιακό Βόλου

Συνεργασία με την ψυχολόγο κ. Μαρία Μπούγια και τον φυσικοθεραπευτή κ. Κώστα Καΐδη ξεκινά ο μπασκετικός Ολυμπιακός Βόλου. Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην προσπάθειά της για αναβάθμιση της λειτουργίας όλων των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων και των ακαδημιών, δεχόμενη την πρόταση του γιατρού της ομάδας, ορθοπεδικού Γιώργου Βαβέτση, καλωσορίζει στην οικογένειά μας την ψυχολόγο κα Μαρία Μπούγια και τον φυσικοθεραπευτή κ. Κώστα Καΐδη.

Η κα. Μαρία Μπούγια είναι γεννημένη στο Μαρούσι, είναι έγγαμος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ενώ έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην “Ιατρική Του Ύπνου”, από το τμήμα Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επίσης, έχει εργαστεί στο ΟΚΑΝΑ και πλέον διαμένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Βόλο.

Η κα. Μπούγια έχει ειδίκευση στη Συμβουλευτική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση με πλήθος συμμετοχών σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, ενώ έχει προβεί σε δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ιατρικού αντικειμένου και στο Pub Med (2016), στο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος (2016) και στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Ύπνου (2017).

Ο κ. Κώστας Καΐδης γεννήθηκε στον Βόλο και υπήρξε αθλητής του τμήματος μπάσκετ του Ίωνα. Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία της Σόφιας με ειδικότητα φυσικοθεραπεία και αποφοίτησε το 1999. Είναι πιστοποιημένος και διπλωματούχος στην εφαρμογή kinesiotaping από τη Διεθνή Ένωση kinesiotaping καθώς και διπλωματούχος χειροπρακτικός από το Ackermann college of chiropractic.

Από το 2003 διατηρεί στον Βόλο σε ιδιόκτητο ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο με σύγχρονα μηχανήματα αποκατάστασης και ολοκληρωμένο γυμναστήριο. Στην 14χρονη επαγγελματική του πορεία έχει συνεργαστεί και με άλλα αθλητικά σωματεία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.