Συνεργασία Ολυμπιακού Β.-Κενταύρου Αγριάς στο βόλεϊ

Για τη συνεργασία του με τον Κένταυρο Αγριάς, που απέκτησε τμήμα βόλεϊ, κάνει λόγο ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ο οποίος θα διαθέσει τον προπονητή του, Μαρίνο Κουτσογιάννη, για τις προπονήσεις των μικρών αθλητών του Κενταύρου. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, πάντα κοντά σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής μας, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το νεοσύστατο τμήμα υποδομών Βόλεϊ του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας διέθεσε τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου, κ. Μαρίνο Κουτσογιάννη, στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΓΡΙΑΣ, ώστε να προπονεί τους μικρούς αθλητές του νεοσύστατου τμήματος του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ.

Ο Μαρίνος Κουτσογιάννης είναι πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και  Αθλητισμού  (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) – Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα την Πετοσφαίριση (Βόλεϊ).

Έχει αγωνιστεί ως αθλητής πετοσφαίρισης (βόλεϊ) στα σωματεία Α.Σ. Μαγνησιακός,  Γ.Σ. Βόλου, Β.Α.Ο. Θεσσαλονίκης και Τρίτων Θεσσαλονίκης και ήταν μέλος των κλιμακίων προεθνικών ομάδων βόλεϊ Παίδων και Εφήβων Θεσσαλίας.

Η καριέρα του ως προπονητή ξεκίνησε με τις ομάδες παίδων-εφήβων-ανδρών (Γ’ Εθνική  Κατηγορία) του  Γ.Σ. Βόλου (αγωνιστική περίοδος 1990-1991). Επίσης συνεργάστηκε ως Προπονητής με την ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του Α.Σ. Δημητριάς της Ιεράς Μητροπόλεως    (2008-2009) και στη NΙΚΗ ΒΟΛΟΥ από το 2001 μέχρι το 2014.

Επίσης διετέλεσε Ομοσπονδιακός Β’ προπονητής της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ Νεανίδων, όπως και Ομοσπονδιακός Β’ προπονητής της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ Παμπαίδων.

Είναι μέλος του Σ.Ε.Π.ΠΕ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης) με συνεχή  επιμόρφωση και υπεύθυνος της επιτροπής ανάπτυξης Θεσσαλίας με αρμοδιότητα για τον  νομό Μαγνησίας (2006-2008) και Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Φ.Α. (Ένωση Πτυχιούχων  Φυσικής Αγωγής) Νομού Μαγνησίας,από το 2011.

Η διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια του φιλικού σωματείου του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, γιατί πιστεύει στη διάδοση του αθλήματος του Βόλεϊ σε όλες τις ηλικίες και κυρίως στα τμήματα υποδομών και εύχεται στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΓΡΙΑΣ και στον Μαρίνο Κουτσογιάννη κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για την ανάδειξη νέων αθλητών στο δημοφιλές άθλημα του Βόλεϊ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.