Συνεργάτιδα του Βαγγόπουλου στον Πύρασο η Βανέσα Αναστασοπούλου

Τη συνεργασία του με την προπονήτρια-γυμνάστρια Βανέσα Αναστασοπούλου, που θα είναι δίπλα στον Μιχάλη Βαγγόπουλο, ανακοίνωσε ο Πύρασος. Αναλυτικά:

Με ιδιαίτερη χαρά μας ανακοινώνουμε τη συνεργασία με την προπονήτρια-γυμνάστρια Βανέσα Αναστασοπούλου, η οποία θα είναι άμεση συνεργάτιδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μάλιστα ο προπονητής του Πυράσου συναντήθηκε με τη Βανέσα την προηγούμενη εβδομάδα και κατάρτισαν το πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών μας.

Η Βανέσα Αναστασοπούλου είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA A και UEFA B.

Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος Coerver youth diploma 1 (Scotland) και Coerver intro youth diploma 2 (Manchester) και κάτοχος διπλώματος Smartfootball level 1 από την Καταλανική Ομοσπονδία. Έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στον Βόλο, τα Τρίκαλα και την Αθήνα, στην Ακαδημία Coerver coaching Greece και σε σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Μαζί μας τη φετινή σεζόν, την καλωσορίζουμε στο τεχνικό επιτελείο του Πυράσου και είμαστε σίγουροι για μια αγαστή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα».

Επίσης από τον Πύρασο έγινε γνωστό ότι η πρώτη προπόνηση και ο Αγιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 8 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.