Συνόδευσε τον Κασσελάκη σε αθλητική σχολική εκδήλωση ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σήμερα Τετάρτη (3/4) ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, συνόδευσε τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, στο Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου παρακολούθησαν το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε: “Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Αθλητισμού Αλ. Μεϊκόπουλο και τον υποψήφιο, στις προκριματικές εκλογές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. για τις ευρωεκλογές Νίκο Παππά,  επισκέφθηκαν το Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου παρακολούθησαν την πολυαθλητική εκδήλωση που διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Αθήνας.

Βρέθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες της Νότιας Αθήνας σε ένα πανόραμα αθλητικών δράσεων και παρακολούθησαν από κοντά το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με προπονητές και εκπαιδευτικούς.

Διαπιστώθηκε ακόμη μια φορά η ανάγκη για προοδευτικές παρεμβάσεις στο πεδίο της Φυσικής Αγωγής, της εκπαίδευσης και του Σχολικού Αθλητισμού με σκοπό τη διαμόρφωση μιας διαφορετικής κουλτούρας σχετικά με τη σωματική άσκηση και την υγεία.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε απρόσκοπτα και με συνέπεια για την ουσιαστική και παραγωγική ανάπτυξη του αθλητισμού σε κάθε μορφή και επίπεδο, να διεκδικούμε και να διατυπώνουμε προτάσεις, ώστε οι πολίτες να μπορούν να απολαμβάνουν σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.