Σύσκεψη με τους λοιμοξιωλόγους για SL2-FL: Ελπίζουν σε έναρξη…

Οι ποδοσφαιρικοί φορείς μετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων και τον γ.γ. Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκο, με θέμα συζήτησης την άμεση έναρξη της Super League 2 και εν συνεχεία της Football League.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, οι ομόλογοί του των Super League 1, Super League 2, ΠΣΑΠ, κ.κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης, Λεωνίδας Λεουτσάκος και  Γιώργος Μπαντής αντίστοιχα μετέφεραν τους προβληματισμούς τους στους ειδικούς σχετικά με την ανάγκη επιστροφής στις ομαδικές προπονήσεις τουλάχιστον σε πρώτη φάση και έναρξης του πρωταθλήματος.

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων άκουσε τα επιχειρήματα όλων των πλευρών, και δεν αποκλείεται τουλάχιστον να εισηγηθεί προκειμένου οι ομάδες να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους για προπονήσεις, με την έναρξη των πρωταθλημάτων πιθανότατα ωστόσο να πηγαίνει από το νέο έτος. Ωστόσο η Super League 2 αναμένεται να έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με τη Football League.

Η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή. Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».