Συστάσεις στους παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου από τον… «παιδαγωγό» Αχιλλέα Μπέο (video)

Συστάσεις στους αποτυχημένους, όπως τους χαρακτηρίζει, παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου δίνει ο…»παιδαγωγός» Αχιλλέας Μπέος μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Δήμου Βόλου. Η νέα απρόκλητη επίθεση έρχεται σε συνέχεια της προκλητικής ενέργειας της Δημοτικής Αρχής Βόλου να ξεκινήσει άρον-άρον και χωρίς προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου τεχνικές εργασίες στο ΕΑΚ Βόλου με προφανή στόχο να αναβάλει ή να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσημη «πρώτη» προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Δήμος Βόλου τοποθέτησε χθες Σάββατο γερανό ιδιώτη μπροστά στην κεντρική είσοδο του «Τάκης Συνετόπουλος» επικαλούμενος εργασίες που ξεκίνησαν για την αποκατάσταση των καθισμάτων vip και των δημοσιογραφικών θεωρείων! Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρήγα Φεραίου συνεχίζει να συγχέει το ποδόσφαιρο με την πολιτική, χωρίς ωστόσο να καθιστά σαφές ποιους κατηγορεί ως «τυχοδιώκτες της πολιτικής» που ασχολούνται με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

Η γνωστή κλίκα των αποτυχημένων παραγόντων του ποδοσφαίρου συνεχίζει να ασχημονεί και να επιχειρεί να διαδραματίσει ρόλο σε άθλια κομματικά παιχνίδια, σε συνεργασία με τους γνωστούς πια σε όλους κύκλους της διαπλοκής στην πόλη μας, στοχεύοντας στο να προκαλέσει ρήγματα στις άριστες, εποικοδομητικές και ειλικρινείς σχέσεις της Δημοτικής Αρχής του Βόλου με τους πολίτες.

Εργαλείο τους, όπως καθημερινά αποδεικνύεται, η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου σε βάρος της οποίας ασελγούν και την οποία ασύστολα εκμεταλλεύονται και αμαυρώνουν, προκειμένου να καλλιεργήσουν ένα τοξικό και διχαστικό κλίμα και μια δήθεν αίσθηση αδικίας και διωγμού, και μάλιστα ανάμεσα σε συμπολίτες που λόγω του νεαρού της ηλικίας τους και όσα αυτή συνεπάγεται, καθίστανται εύκολα θύματα της προπαγάνδας και του φανατισμού.

Πριν η κατάσταση λάβει ανεξέλεγκτες και ανεπιθύμητες διαστάσεις, για τις οποίες θα φέρουν ακέραια και αποκλειστική την ευθύνη, ας συνειδητοποιήσουν το μέγεθος και τη σημασία του ρόλου τους πρωτίστως ως παιδαγωγών και διαμορφωτών συνειδήσεων και δευτερευόντως ως αθλητικών παραγόντων και ας εγκαταλείψουν αυτή την επικίνδυνη και καταστροφική τακτική, που μόνο αδιέξοδα φέρει και εν τέλει δεν τους εξυπηρετεί.

Η Δημοτική Αρχή θα κριθεί από τους πολίτες στη βάση του έργου που επιτέλεσε και επιτελεί, στο όραμα και την προοπτική που δίνει για την πόλη, στον αν ασκεί χρηστή διοίκηση με δικαιοσύνη και ισότητα, και όχι από το αν είναι αρεστή σε μια ολιγάριθμη ομάδα ατόμων, που δυστυχώς δεν ορρωδούν προ ουδενός και έχουν ταυτίσει τον αθλητισμό με την πολιτική και μάλιστα στην πιο τυχοδιωκτική, αποκρουστική μορφή της.

Για όσους ενδεχομένως έχουν αμφιβολίες για όλα αυτά, απλώς παραθέτουμε την τελευταία από μια σειρά προκλητικών ενεργειών των ατόμων που χρησιμοποιούν και κακοποιούν το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι αφού ζήτησαν το γήπεδο της Νεάπολης για την τέλεση του αγιασμού, όταν τους δόθηκε (όπως προφανώς, με προβοκατόρικη διάθεση δεν περίμεναν) αρνήθηκαν και θέλουν να πάνε στο ΕΑΚ, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισής του.

Για πολλοστή φορά σημειώνουμε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν ποδηγετείται ούτε από κόμματα, ούτε από άλλες οργανωμένες ομάδες με σκοτεινά και ιδιοτελή συμφέροντα, αλλά ασκεί τα καθήκοντά της με αποκλειστικό γνώμονα το συνολικό καλό και όφελος της πόλης. Όσοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, ή αρνούνται να το πράξουν, ας προσαρμοστούν στην πραγματικότητα και στην κανονικότητα και ας αφήσουν δόλιες και καταδικασμένες από τον ίδιο τον λαό πρακτικές, λαϊκισμού και διχασμού, που μας οδήγησαν σαν χώρα και σαν κοινωνία σε αυτή την κατάσταση. Οι εκλογές έρχονται και θα κριθούμε όλοι, και εμείς και εσείς (αν δεν έχετε ήδη κριθεί) τίμια, γνήσια και κυρίως δημοκρατικά!

Ακούστε παρακάτω ένα παράδειγμα της «παιδαγωγικής» μεθόδου που χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στα ελληνικά γήπεδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.