Συζήτησαν για τα συμβόλαια ΠΣΑΠ και Super League 2

Στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων βρέθηκαν σήμερα ΠΣΑΠ και Super League 2 προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της κατηγορίας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού.

Οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν κανονικά την τηλεδιάσκεψη η οποία είχε συμφωνηθεί από τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν σημειώθηκε στο φλέγον ζήτημα.

Για την ακρίβεια, από πλευράς Super League 2 δεν κατατέθηκε καμία συγκεκριμένη πρόταση αναφορικά με τις μειώσεις που θέλουν να φέρουν στα συμβόλαια των παικτών, μετά τις συνέπειες που έχει φέρει η αναστολή του πρωταθλήματος με τη μείωση των εσόδων και αυτό που… συμφωνήθηκε, είναι ΠΣΑΠ και Super League 2 να τα ξαναπούν εφόσον υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο από τη διοργανώτρια αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΣΑΠ έχει ήδη αρνηθεί το πλάνο της Super League 1 για τις μειώσεις των συμβολαίων. Πάντως η όλη συζήτηση δεν αφήνει ανεπηρέαστη και τη Football League, με τις αγωνιστικές που μένουν να είναι λιγότερες μεν, όπως και μικρότερα τα συμβόλαια, αλλά οι ποδοσφαιριστές και αυτής της κατηγορίας επηρεάζονται, με τις επαφές μεταξύ ΠΣΑΠ και διοργανώτριας Αρχής να είναι κοινές.

sportfm.gr