Συζήτησαν για τις οφειλές ΠΣΑΠ και ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ στα γραφεία του Συνδέσμου στην Αθήνα, με τα μέλη της να συνομιλούν με τους εκπροσώπους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.κ. Θάνο Μωραΐτη (βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας & Τομεάρχης Αθλητισμού), Ιούλιο Συναδινό και Κώστα Αλεξίου (συντονιστές αθλητικού τμήματος), για όλα τα τρέχοντα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.

Η πλευρά του ΠΣΑΠ αναφέρει ότι παρείχε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για το φλέγον ζήτημα των οφειλών ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχουν σε περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους ποδοσφαιριστές τα τελευταία 20 χρόνια, και παρότι έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, δεν μπόρεσαν ποτέ να εισπράξουν τα δεδουλευμένα χρήματά τους, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΕΠΟ και Πλιτεία.

Από πλευράς της αντιπροσωπείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία τονίστηκε η σύμπτωση απόψεων σε ό,τι αφορά τα δεδουλευμένα, καθώς και τα γενικότερα προβλήματα του επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και αναπτύχθηκε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που τέθηκαν.

Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε για ανάληψη κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας, προκειμένου να προωθηθούν λύσεις, τόσο στο θέμα των χρεών προς τους Ποδοσφαιριστές, όσο και για τα γενικότερα θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως τέθηκαν από τον ΠΣΑΠ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.