Συζητήσεις Μπακάλη-Ρήγα Φεραίου στο προσκήνιο

Η λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Σταματίου έφερε στο προσκήνιο επαφές με υποψήφιους ν’ αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Ρήγα Φεραίου για τη διοίκηση του συλλόγου, που δεν βιάζεται πάντως αφού το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΘ έχει διακοπεί. Ωστόσο ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στις σημειώσεις των διοικούντων είναι αυτό το Λάκη Μπακάλη.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας μέχρι στιγμής, έχοντας λυθεί η συνεργασία που είχε με τον Θησέα Αγριάς το περασμένο καλοκαίρι, και ήδη έχει υπάρξει συζήτηση με την πλευρά του Ρήγα Φεραίου για το ενδεχόμενο ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο μπορεί να βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές και να αρχίσει μία νέα συνεργασία, με φόντο την επανέναρξη του πρωταθλήματος. «Οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες αλλά υπάρχουν. Ωστόσο μπορούν να καλυφθούν» τόνιζαν διοικούντες του συλλόγου.

Πάντως, το όνομα του Λάκη Μπακάλη δεν είναι το μοναδικό που έχει απασχολήσει τη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου, που έχει κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις προπονητών. Πάντως, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και δεν γίνονται καν προπονήσεις, κανείς δεν βιάζεται, περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις και την επανέναρξη προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν εξάλλου ότι τουλάχιστον δύο προπονητές ομάδων της Α’ ΕΠΣΘ βρίσκονται υπ’ ατμόν αυτήν τη στιγμή, και δεν αποκλείονται εξελίξεις, που μπορεί να οδηγήσουν τη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου σε συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.