T. Καβακάς: “Το ρίσκο μας οδήγησε σε μία επαγγελματική νίκη”

Για το ρίσκο που πήρε στο δεύτερο μέρος και που οδήγησε σε μία επαγγελματική νίκη έκανε λόγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Τίμος Καβακάς, ο οποίος ήταν εύλογο να δηλώσει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά μόνο από το αποτέλεσμα. Παράλληλα, έδωσε την είδηση ότι έκλεισε κι άλλος παίκτης και θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το μόνο που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι και την εμφάνιση είναι το αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε στη λήξη του παιχνιδιού. Θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, νευρικοί και πολύ αγχωμένοι χωρίς λόγο και αιτία. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε λίγο η εικόνα μας, χάσαμε τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες, για να ανοίξουμε το σκορ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Ασφαλώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη σημερινή εμφάνιση σε σχέση με την εμφάνιση της περασμένης βδομάδας. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο, αλλά καθαρά με μας και το τι παίξαμε εμείς.

Οι επιλογές μας ήταν περιορισμένες. Αφήσαμε έξω έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μας έδινε βοήθειες, γιατί δήλωσε τραυματίας. Εννοώ τον Ντα Κόστα. Την Πέμπτη μπήκε στην προπόνηση, αλλά αποχώρησε. Αυτό θέλω να το πω, γιατί για εμάς τη δεδομένη στιγμή, όταν δεν έχουμε επιλογές και ειδικά επιθετικούς, είναι ένα πρόβλημα.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανακατέψαμε την τράπουλα, παίξαμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και φορτώσαμε την αντίπαλη περιοχή κι αυτό μας βγήκε σε καλό. Ρισκάραμε, αλλά πολλές φορές πρέπει να ρισκάρουμε, για να πετύχουμε μία τέτοια επαγγελματική νίκη.

Αυτό που μετράει είναι ότι την πετύχαμε και μέσα από μία νίκη μπορείς να διορθώσεις πού πιο εύκολα τις αδυναμίες και τα προβλήματα τα οποία έχεις. Η ομάδα είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί. Ήδη έχουμε αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή και θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως. Εύχομαι καλή συνέχεια στη συνάδελφο και καλή αρχή στον δρόμο που έχει επιλέξει σ’ έναν δύσκολο χώρο. Καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο και καλή χρονιά να έχουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.