Τα 50 χρόνια του γιορτάζει ο ΣΦΟΒ

Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Ο ΣΦΟΒ γιορτάζει τα 50 χρόνια ζωής του, με τον «ερυθρόλευκο» σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου  να ετοιμάζεται για εκδηλώσεις.

Με τους επικεφαλής να χαρακτηρίζουν τον ΣΦΟΒ ως τον μεγαλύτερο επαρχιακό Συνδέσμου Φιλάθλων, περιγράφουν την πορεία του συνδέσμου ως εξής: «Το 1971 μία παρέα Ολυμπιακών οπαδών ίδρυσαν τον ΣΦΟΒ, έναν Σύνδεσμο που ήτανε και είναι σημείο αναφοράς στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Σήμερα, το 2021 ο ΣΦΟΒ παραμένει ζωντανός και δυνατός και στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι κυρίαρχη ποδοσφαιρική δύναμη με τον περισσότερο κόσμο και εισιτήρια από κάθε άλλη επαρχιακή ομάδα στην χώρα μας, ότι θα είμαστε κοντά στην ομάδα μας, θα εγγυηθούμε για το καλύτερο μέλλον του Ολυμπιακού μας, και θα σφυρηλατήσουμε την ενότητα και την συσπείρωση των χιλιάδων οπαδών μας.

Είμαστε αποφασισμένοι και αισιόδοξοι ότι θα δούμε ξανά τον Ολυμπιακό μας στην ανώτερη κατηγορία με τους 18.000 οπαδούς μας να επιστρέφουν και να χαίρονται με τις επιτυχίες μας.

Σύντομα η διοίκηση του ΣΦΟΒ θα διοργανώσει μία μεγάλη συνεστίαση για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια, με καλεσμένους όλους τους φίλους μας, τους διοικούντες της ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, πολιτικούς και δημοσιογράφους».

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εύχεται στον ΣΦΟΒ, ο οποίος φέτος γιορτάζει 50 χρόνια ζωής, να συνεχίσει να είναι, όπως και οι υπόλοιποι σύνδεσμοι φιλάθλων της ομάδας, “Austrian Boys”, “Malavetas” και“Vatos Locos” σημείο αναφοράς στη μεγάλη “ερυθρόλευκη” οικογένεια.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως αποτελούν ένα ζωντανό και ζωτικό κύτταρο του συλλόγου, βοηθώντας την ομάδα σε δύσκολες περιόδους.

Όλοι μαζί ενωμένοι να βαδίσουμε και φέτος στο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φιλάθλων, έχουν αποδείξει πως παραμένουν πιστοί υπηρέτες και σημαία του συλλόγου.

Τους θέλουμε κοντά μας και η συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού μετά από μία δύσκολη περίοδο ενάμιση χρόνου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα πρέπει να αποτελέσει όχι στοίχημα, αλλά στόχο όλων μας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται χρόνια πολλά στον ΣΦΟΒ και σε όλο το οπαδικό κίνημα του Ολυμπιακού Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.