Τα αδύναμα σημεία της Νίκης και το κάλεσμα των Τρικαλινών!

Για το παιχνίδι με τον Αίολο-Γόμφοι προετοιμάζονται οι «κυανόλευκοι»

Η ήττα από τον Έσπερο Λαμίας ανήκει στο παρελθόν για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο όλοι κρατούν τα σημεία στα οποία παρουσιάστηκαν αδυναμίες, ώστε να τις εξαλείψουν ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Αίολο-Γόμφοι στα Τρίκαλα.

«Ήταν ένα πολύ έντονο ματς, με τις δύο ομάδες να παλεύουν πολύ. Μπήκαμε μουδιασμένοι και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στη συνέχεια. Σταθήκαμε άτυχοι όταν χτίσαμε μία μικρή διαφορά ασφαλείας αφού δεν βρήκαν στόχο κάποια σουτ. Χάσαμε και κάποια ριμπάουντ που έπρεπε να τα πάρουμε και δυστυχώς χάσαμε» ήταν το σχόλιο του παίκτη της Νίκης Βόλου, Παναγιώτη Σπανόπουλου για τον αγώνα με τον Έσπερο, στρέφοντας όμως και αυτός την προσοχή του στον αγώνα με το τρικαλινό σύνολο.«Προετοιμαζόμαστε για μία δυνατή ομάδα απέναντί μας όπως είναι ο Αίολος. Θα πάμε να διεκδικήσουμε όμως στα ίσα το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό» τόνισε, με τη δουλειά να συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς.

Από την άλλη η ομάδα του Αιόλου φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται πλήρως την επικινδυνότητα του αγώνα για την ίδια, καθώς και ότι η Νίκη Βόλου είναι σαφώς ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά και σημαντικό εμπορικό όνομα για την κατηγορία της Β’ Εθνικής. Έτσι, απευθύνει κάλεσμα στους Τρικαλινούς φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας τα εξής: «Ένα κλασικό Θεσσαλικό ντέρμπι θα γίνει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων. Ο Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου και για τον αγώνα αυτό είναι αναγκαία η στήριξη των φίλων του μπάσκετ στην προσπάθεια της ομάδας. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπορεί να προσφέρει θέαμα και ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να δώσει την κατάλληλη ώθηση για να υλοποιηθούν οι στόχοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.