Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της Α’ ΕΠΣΘ

Δύο ισοπαλίες, ένα διπλό και έναν άσο είχαμε στο μεσημεριανό και τα απογευματινά ματς της Κυριακής για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Διαγόρα και Θησέα στο Στεφανοβίκειο, το οποίο σφραγίστηκε από τη λευκή ισοπαλία (0-0), ενώ διπλό πήρε ο Πύρασος στη Σκιάθο με 0-2 με σκόρερ τους Ζαχαράκη στο 48′ και Δαμάσκο στο 93′. Το πρώτο γκολ επιτεύχθηκε με πανέμορφο σουτ μετά από ασίστ του Ίμπρα και το δεύτερο με ψηλοκρεμαστό σουτ και ήταν επίσης εξαιρετικό.

Άνετη ήταν η επικράτηση του Πρωτεσίλαου κόντρα στην Αγία Παρασκευή με 4-0 χάρη στα γκολ των Παπαδόπουλου στο 23′ (εξαιρετική ατομική προσπάθεια που ξεκίνησε μακριά από την περιοχή και εύστοχο τελείωμα), Βαλωτή στο 37′ και Μαριγκλέν με σουτ στο 70′ και το 75′.

Επίσης, ισοπαλία-έκπληξη είχαμε στο Αίας-Πηλέας 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ εκτός περιοχής του Κατσαβριά στο 33′, που κόντραρε σε αντίπαλο και κρέμασε τον τερματοφύλακα του Πηλέα, ενώ στο 89′ ήρθε η ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Θάνου μετά από κεφαλιά στο δοκάρι του Δημόπουλου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ακρόπολη-Σαρακηνός 2-1
Ανθ. Γαζής-Μαγνησιακός 1-6
Ηρακλής-Παγασητικός 3-0
Σκιάθος-Πύρασος 0-2
Αίας-Πηλέας 1-1
Πρωτεσίλαος-Αγία Παρασκευή 4-0
Διαγόρας-Θησέας 0-0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.