Τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Μονομαχία Στεργιόπουλου-Σιόβα στο ματς Αγία Παρασκευή-Αγία Άννα

Η Δήμητρα στο άνοιγμα της αυλαίας της 20ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ έκανε το καθήκον της στον Πλάτανο και νίκησε τους γηπεδούχους Μυρμηδόνες με 1-2, φτάνοντας τους 47 βαθμούς. Στο 44’ ο Κρανάς μετά από σέντρα του Βούλγαρη με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το 0-1 και στο 67’ Αραπίτσας μετά από σέντρα του Καψιώτη με νέο εύστοχο πλασέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι, που δέχθηκαν γκολ στο 90’ από τον Φαράντο, πιστεύουν ότι το σκορ έπρεπε να είναι ήταν μεγαλύτερο και χαρακτηρίζουν το ματς δικό τους επιθετικό μονόλογο. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο Μιχάλης Ανδρωνάς από πλευράς Δήμητρας έδωσε ευκαιρίες και σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, όπως στους Σαρρή, Β. Τσιάτσιο, Ζαντιώτη, Μπιρμπίλη και Μηλιώνη.

Στο άλλο ματς της πρώτης κατηγορίας, που έγινε σήμερα Σάββατο στην Αγία Παρασκευή, η ομώνυμη ομάδα ισοφάρισε τη φιλοξενούμενη Αγία Άννα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι για το τελικό 2-2. Συγκεκριμένα, ο Ρακής στο 55’ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 55’, ο Σπύρος Ζάγκας ισοφάρισε σε 1-1 και στο 94’ φάνηκε με το γκολ του Φιλατζικιώτη, που είχε περάσει ως αλλαγή, ότι η Αγία Άννα θα έφευγε με το διπλό. Όμως ο Κατσαγεωργίου κέρδισε πέναλτι από τον Πετσιμέρη στο 95′ και ο Κώστας Σιόβας που το εκτέλεσε έγραψε το 2-2, φτάνοντας τα 18 γκολ.

Ο επικεφαλής της Β’ ΕΠΣΘ Τοξότης επικράτησε του Παγασητικού με 4-1, ενώ η Δάφνη στο ματς που έγινε στις 18.00 στο Βασδέκειο κατέβαλε την αντίσταση του Πανιωνίου με 2-0.

Στη Γ’ Τοπική το πρωτοπόρο Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης επιβλήθηκε με 3-0 του Νέου Μαγνησιακού, ενώ εντυπωσιακό ήταν το διπλό του Ερμή στην έδρα του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων με 2-5.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα παιχνίδια της ΕΠΣΘ το Σάββατο (16/3):

A’ ΕΠΣΘ

Μυρμηδόνες- Δήμητρα 1-2

Αγ. Παρασκευή-Αγ. Άννα 2-2

Β’ ΕΠΣΘ

Τοξότης-Παγασητικός 4-1

Δάφνη-Πανιώνιος 2-0

Γ’ ΕΠΣΘ

Απόλλων Καναλίων-Κένταυρος Ν.Π. 4-0

Ηρακλής Α.Θ.-Ερμής 2-5

Αθλ. Κολλέγιο Νίκης-Ν. Μαγνησιακός 3-0

Άθλος-Ιωλκός 1-3

Σκόπελος-Δημητριάς 3-1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.