Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από το ματς Ερμής-ΑΠΟΒ

Ένα ματς έγινε σήμερα Σάββατο (16/2) για την Α’ ΕΠΣΘ, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής. Σ’ αυτό η Αγία Παρασκευή έφυγε με το διπλό από τον Πλάτανο μετά το υπέρ της 0-1 υπέρ των Μυρμηδόνων. Το γκολ έβαλε ο σχεδόν μόνιμος σκόρερ της βολιώτικης ομάδας, Κωνσταντίνος Σιόβας, ο οποίος στο 65′ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, φτάνοντας τα 17 τέρματα. Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός κέρδισε αργότερα και αποβολή αντιπάλου του με απευθείας κόκκινη, που τον ανέτρεψε, ενώ ήταν μόνος του και σε θέση για γκολ.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στο ντέρμπι κορυφής της Β’ ΕΠΣΘ ο Τοξότης πήρε το διπλό από τη Δάφνη με 0-1 και βρίσκεται στο +3 από την αντίπαλό του. Το γκολ πέτυχε στο 27′ με κεφαλιά ο Λευτέρης Δενελάβας, ενώ στο 70′ ο Δεμίρης είχε δοκάρι για τους νικητές.

Η Α.Ε. 2002 μετά τον Τοξότη νίκησε στην (κατά συνθήκη) έδρα του, το Βασδέκειο, και τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς με 1-3. Το 0-1 έκανε ο Στουμποβίκος στο 13′ σε αντεπίθεση, ενώ ο Άλμπαν ισοφάρισε στο 21′ κι αφού ο ίδιος είχε πρώτα δοκάρι στο 16′. Στο 53′ κι ενώ λίγο πριν ζήτησαν πέναλτι για χέρι οι γηπεδούχοι, έγινε το 1-2 από τον Στουμποβίκο. Στο 62′ ο Ιάσων κέρδισε πέναλτι,το χτύπησε ο Γιωργής και το απέκρουσε ο Μητράκος, αλλά δόθηκε επανάληψη, γιατί ο διαιτητής θεώρησε πως ο τερματοφύλακας της Α.Ε. 2002 κινήθηκε πιο μπροστά. Το δεύτερο πέναλτι το εκτέλεσε ο Δημόπουλος, αλλά ο Μητράκος και πάλι, αυτή τη φορά νόμιμα, απέκρουσε. Τελικά στο 90′ ο Κόδρα με κεφαλιά σε κενή εστία έγραψε το τελικό 1-3.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Στην τρίτη κατηγορία το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης έχασε για πρώτη φορά φέτος με 3-1 στους Αγίους Θεοδώρους από τον τοπικό Ηρακλή. Ο Σάκης Παρίσης με ψηλοκρεμαστό σουτ σχεδόν από το κέντρο στο 15′ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Χατζηιωάννου ισοφάρισε στο 40′ σε 1-1. Στο 46′ ο Μουζουράκης έκανε ένα όχι και τόσο δυνατό σουτ, αλλά ο Χαρχαλάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Το 3-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Σάκης Παρίσης με διαγώνιο σουτ.

Η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, που επικράτησε με 0-2 του Απόλλωνα Καναλίων μείωσε στους πέντε βαθμούς από το Κολλέγιο και έχει και ματς λιγότερο. Τα γκολ σημείωσαν οι Κατσαμπέκης στο 58′ και ο Φιλίππου στο 65′.

Ευρεία νίκη για τη Δημητριάδα με 6-0 επί του Νέου Μαγνησιακού (9’, 28’, 47’ Ασημάκης Χρ., 17’ Τάσσιος, 68’ Ζαφειρόπουλος, 79’ Λουκάς), όπως και για τον Ερμή με 5-1 επί της Α.ΠΟ.Β. Για την ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου σκόραραν οι Μπουμπούκης στο 41’, Μαγαλιός στο 45’ και το 73’, Παπαστεργίου στο 84’ και Νικολάου στο 91’. Είχε μειώσει σε 3-1 ο Θ. Παπαδόπουλος για την Α.ΠΟ.Β.

Διπλό πήρε η Ιωλκός στην Αργαλαστή με 0-2 επί του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου με σκόρερ τους Φλώκα στο 17’ και Καβούρα στο 91’.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα στα παιχνίδια της ΕΠΣΘ το Σάββατο (16/2):

Α’ ΕΠΣΘ

Μυρμηδόνες-Αγία Παρασκευή 0-1

Β’ ΕΠΣΘ

Δάφνη-Τοξότης 0-1

Ιάσων Α.Μ.-Α.Ε. 2002 1-3

Γ’ ΕΠΣΘ

Ηρακλής Α.Θ.-Αθλ. Κολ. Νίκης 3-1

Απόλλων Καναλίων-Ένωση Λεχ. Νηλέα 0-2

Κένταυρος Ν.Π.-Ιωλκός 0-2

Δημητριάς-Ν. Μαγνησιακός 6-0

Ερμής-Α.ΠΟ.Β. 5-1

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.