Τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΠΣΘ της Κυριακής και οι σκόρερ

Η βασική ενδεκάδα των Μυρμηδόνων κόντρα στον Ελευθεριακό

Ο Ρήγας Φεραίος δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Τοξότη με 3-0 μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Στο 25΄οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον με τον Καρακίτσιο, ωστόσο στο 40′ ο Γάρος έκανε το 1-0 μετά από σέντρα του Αραμπατζή και πρώτο σουτ από τον Καρακίτσιο. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58′ ο Γουτούλης πήρε την πάσα από τον Αραμπατζή και έγραψε το 2-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο σκόρερ έκανε την ατομική προσπάθεια και πέρασε στον Αραμπατζή κι αυτός με τη σειρά του στον Γάρο, που σημείωσε το 3-0.

Η Ακρόπολη πέρασε από την έδρα της Δάφνης με 1-2. Στο Βασδέκειο οι Σεκλιώτες άνοιξαν το σκορ στο 35′ με κεφαλιά του Αξιώτη και ο Φουρκιώτης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 50′ με δυνατό σουτ. Ο Σιαμέτης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 80′, μειώνοντας σε 1-2 για τη Δάφνη.

Εύκολο έργο είχε η Δήμητρα, αφού επικράτησε 4-0 σε βάρος του Πρωτεσίλαου. Στο 7′ κεφαλιά ο Κρανάς έκανε το 1-0 και τη σκυτάλη πήραν οι Αραπίτσας στο 59′ με κεφαλιά-ψαράκι, στο 68′ ο Βούλγαρης και στο 73′ ο Παπαδόπουλος με σουτ στην κίνηση.

Στο 0-0 έμειναν Πύρασος και Αγία Άννα στην Αγχίαλο και σίγουρα κερδισμένη θεωρείται η ομάδα του Χρήστου Αναγνώστου.

Β’ ΕΠΣΘ

Η Αγχίαλος θριάμβευσε με 1-5 κόντρα στον Μαγνησιακό. Για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου σκόραραν οι Νούσιας στο 20′, Δαμάσκος στο 43′, Μαγιόγλου στο 57′,  Καραγιώργος στο 65′ και Θάνος στο 72’ με απευθείας φάουλ. Σε 1-4 είχε μειώσει ο 14χρονος Κασιούρας, που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος πέναλτι εύστοχα στο 68′.

Οι Μυρμηδόνες δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στον Ελευθεριακό, επικρατώντας με 0-5. Το σκορ άνοιξε στο 6′ ο Νίκος Βούλγαρης μετά από συνεργασία με τον αδερφό του Παναγιώτη, ενώ στο 41′ ήταν η σειρά του δεύτερου να σκοράρει μετά από πάσα του Παλάσκα. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ ο Μακρής έκανε τη σέντρα, για να καταλήξει η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στο 65′ ο Νίκος Βούλγαρης μετά από ατομική ενέργεια και σουτ διπλασίασε τα τέρματά του. Στο 75′ διαμορφώθηκε και το τελικό 0-5 από τον Γκαρνίδη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παναγιώτη Βούλγαρη.

Ο Άνθιμος Γαζής επικράτησε σε βάρος του Πηλέα με σκορ 2-1, ωστόσο οι σοβαροί όπως φαίνεται τραυματισμοί των Φασούλα και Κόρμπα μετρίασαν τη χαρά της επικράτησης για τους γηπεδούχους. Το σκορ άνοιξε στο 42′ ο Κόρμπας, πιάνοντας την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 45′ ο Κίτσας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 για τον Άνθιμο Γαζή. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60′ ο Λάσκος με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 2-1 για τον Πηλέα, αλλά από εκεί και πέρα οι σοβαροί τραυματισμοί του Φασούλα στο 70′ και του Κόρμπα στο 72′ στιγμάτισαν την αναμέτρηση, με τον Άνθιμο Γαζή να ολοκληρώνει το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Παναγιώτης Παναγιώτουλος και Δημήτρης Γούσιας διακρίθηκαν από πλευράς ηττημένων, όντας δύο από τις τελευταίες μεταγραφές του Πηλέα.

Επίσης, με σκορ 1-0 η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα επικράτησε του Πανιωνίου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 47′ ο Μούτος με σουτ εντός περιοχής.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Χορταστικά ήταν στο σύνολό τους τα παιχνίδια της Γ’ κατηγορίας. ΑΕ Διμηνίου και Άθλος ολοκλήρωσαν το μεταξύ τους παιχνίδι ισόπαλες με σκορ 3-3. Η ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου προηγήθηκε τρεις φορές με τους Καπίτσα, Αβντιάι και  Νταλαπέρα στο 35’, το 62’ και το 83’, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες. Τα γκολ για τον Άθλο σημείωσαν οι Σκούρας στο 40’, Κανδήλας στο 71’ και Τζοβάρας στο 85’.

Ο Νέος Μαγνησιακός από την άλλη πέρασε από την έδρα του Αχιλλέα Αχιλλείου με σκορ 1-3. Στο 25’ έγινε το 0-1 από τον Τιμπλαλέξη με κεφαλιά, το 0-2 έκανε ο Ροδίτης στο 36’, ενώ το 1-3 επιτεύχθηκε στο 74’ από τον Σαράτση. Ενδιάμεσα, στο 64′, είχε μειώσει ο Κραβαρίτης με κεφαλιά.

Εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Δημητριάς απέναντι στην ΑΠΟΒ με 2-3. Οι φιλοξενούμενοι ενισχυμένοι με Ταφίλη, Πετρόπουλο και Κ. Τσακίρη ήταν αλλαγμένοι προς το καλύτερο και στην αρχή του δεύτερου μέρους έβαλαν τρία γρήγορα γκολ με τους Μελέτη Αποστόλη του Σωτήρη στο 50’, Ζαφειρόπουλο στο 55’ και Πετρόπουλο στο 60′. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 68′ με τον Χούμπλη μετά από ασίστ του Παρθένη, ο οποίος μείωσε σε 2-3 στο 79′.

Ο Κένταυρος Ν.Π. από την άλλη πέτυχε τρία τέρματα απέναντι στον Απόλλωνα Καναλίων (σκόραραν στο 5’ ο Τσέλα, στο 15’ ο Πότσκα και στο 25’ ο Σεφέρι Κλάιντι), προηγούμενος με 3-0 νωρίς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σημείωσαν τέσσερα (!), για να πάρουν τελικά τους τρεις βαθμούς με μία επική ανατροπή. Στο 44′ ο Ξέρας μείωσε σε 2-1, στο 61′ ο Αναγνώστου σε 3-2 και στο 72′ ο Βασιλείου έκανε το 3-3. Αυτός που έδωσε τη σπουδαία νίκη στον Απόλλωνα ήταν ο Μανώλης Καράνταγλης στο 82′ με εύστοχο πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αναγνώστου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ της Κυριακής:

Α’ ΕΠΣΘ (16η αγωνιστική)
Ιάσων Α.Μ.-Α.Ε. 2002 0-3 α.α.
Δήμητρα-Πρωτεσίλαος 4-0
Δάφνη-Ακρόπολη 1-2
Πύρασος-Αγία Άννα 0-0
Ρήγας-Τοξότης 3-0

Β’ ΕΠΣΘ (15η αγωνιστική)
Άνθιμος Γαζής-Πηλέας 2-1
Ελευθεριακός-Μυρμηδόνες 0-5
Μαγνησιακός-ΦΘ Αγχίαλος 1-5
Έν. Λεχ. Νηλέα-Πανιώνιος 1-0

Γ’ ΕΠΣΘ (14η αγωνιστική)
Α.Ε. Διμηνίου-Aθλος 3-3
Αχιλλέας Αχιλλείου-Ν. Μαγνησιακός 1-3
Α.ΠΟ.Β-Δημητριάς 2-3
Κένταυρος Ν.Π. -Απόλλων Καναλίων 3-4
Ρεπό: Ερμής

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.