Τα αποτελέσματα των ματς του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Την έκπληξη έκανε ο Άνθιμος Γαζής στα πρωινά κυριακάτικα ματς του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ (φάση των 32), καθώς επικράτησε του Μαγνησιακού με 1-0 και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση. Το ίδιο πέτυχε ο Διαγόρας, που ήταν καλύτερος του Πανιωνίου, τον οποίον νίκησε με 0-2, ενώ ο Ηρακλής ως τυπικά γηπεδούχος στη Σκιάθο, επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Πετρόπουλου στο 25’.

Το απόγευμα ο Θησέας με δύο γκολ του Πέτση στο 31′ και το 71′  και ένα των Ζάχου (52′) και Δημητριάδη (65′) επιβλήθηκε εύκολα στον Πλάτανο των Μυρμηδόνων, οι οποίοι έχασαν πέναλτι στο 3′, που απέκρουσε ο Κεφαλάς.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού πέρασε από το βοηθητικό του ΕΤΒΑ με 1-2 με αντίπαλο τον αξιόμαχο Τοξότη, ενώ η Αγία Άννα στην Άλλη Μεριά ανέτρεψε με τέρματα προς το τέλος των Στεργιόπουλου και Καραλόπουλου το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο μέρος, που είχε διαμορφωθεί με γκολ του Ζατσάι. Ο Ιάσων έπαιζε από το 70′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλμπάν από το 65′.

Πιο εύκολα ο Πρωτεσίλαος έφυγε με το διπλό με 0-3 από το γήπεδο του Αγ. Γ. Νηλείας και θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τον Ολυμπιακό Βόλου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-2

ΠΗΛΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 0-9

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 1-0

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.-ΣΚΙΑΘΟΣ 1-0

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 1-2

ΑΕ 2002-ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 0-3

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ-ΘΗΣΕΑΣ 0-4

ΤΟΞΟΤΗΣ-Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ 1-2

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.