Τα εικοστά γενέθλια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Με δεκάδες αθλητές και φίλους γιόρτασε τα εικοστά του γενέθλια ο ιππικός όμιλος Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του στην Άνω Σπαρτιά Σέσκλου.

Το ερχόμενο τρίμηνο μέχρι τέλος του έτους ο ιππικός όμιλος ετοιμάζει διάφορες δράσεις για την γιορτή των γενεθλίων του. Ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. το φθινόπωρο του 2002 δέχτηκε στις εγκαταστάσεις του τα πρώτα άλογα των μελών και εν συνεχεία με την κοπή της πρώτης πρωτοχρονιάτικης πίτας τον Ιανουάριο του 2003 ουσιαστικά άνοιξε τις πόρτες του για όλους τους φίλους του αλόγου.

Στο πλαίσιο της γιορτής έγινε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για την αρχή της σχολικής χρονιάς και της αθλητικής σεζόν και όλα μαζί τα παιδιά του ομίλου έσβησαν τα κεράκια στη διώροφη τούρτα γενεθλίων του ομίλου. Επίσης ακολούθησε φιλική αγωνιστική ημερίδα, στην οποία έλαβαν μέρος δεκάδες νέοι ιππείς και αμαζόνες με βραβεύσεις και απονομές. Το αγωνιστικό μέρος της γιορτής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γονείς και φίλοι στο εντευκτήριο των μελών.

Επίσης καταγράφονται πολύ καλές επιδόσεις που η ipotisteam κατέγραψε το περασμένο Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας, από όπου γύρισε με τρία κύπελλα και καλές επιδόσεις από τη συμμετοχή τους στους 2ους Παν-βορειοελλαδικούς Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων.

Συγκεκριμένα ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ εκπροσωπήθηκε εκεί από πέντε αθλητές του, ως εξής.

-Ελισάβετ Αναστασιάδου με τον ίππο Drogida Rebellis στην κατηγορία 1 μ παίδων του Σαββάτου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο.

-Δέσποινα Αναστασιάδου με τον ίππο Drogida Rebellis στην κατηγορία 0.90-1 μ παίδων της Κυριακής, στην οποία απέσπασε το κύπελλο.

-Aιμίλια Ανετοπούλου – προπονήτρια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ – με τον ίππο Ionas Capitol στην κατηγορία 1μ ενηλίκων, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση.

-Δήμητρα Νάνου με τον ίππο Dutch Armada στην κατηγορία 0.80 μ βραβεύτηκε για την άπταιστη διαδρομή της.

-Αναΐς Χένρι με τον ίππο Contessa στην κατηγορία 1.05 μ της Κυριακής κατέλαβε την 5η θέση.

Τέλος, και ο αθλητής Ηλίας Κίσσας ο οποίος ανήκει στη δύναμη του ομίλου, αλλά προπονείται εκτός του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ κατέλαβε την 5η θέση τόσο στην κατηγορία 1.10 μ., και στο 1.20 μ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.