Τα εισιτήρια για το ματς της Νίκης με τον Διαγόρα

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας , με αντίπαλο τον Διαγόρα, Κυριακή 11/12, 14:45, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

ΤΙΜΕΣ & ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Σημειώνεται πως ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.