Τα εισιτήρια για το βολιώτικο ντέρμπι

Με τους περιορισμούς λόγω πανδημίας να ισχύουν, όπως και το όριο του 10% όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, με όριο τα χίλια άτομα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έκανε γνωστή τη διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου, το απόγευμα της Τρίτης (25/1, 18:30-21:00), στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 47-45, Νέα Ιωνία) και στο SAGA CAFE (Δημητριάδος 43-45, Βόλος), τις ώρες των καταστημάτων, από το απόγευμα της Τρίτης (25/1), μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (26/1). Υπογραμμίζεται πως απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίων της αναμέτρησης είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας των φιλάθλων που τα προμηθεύονται.

Εισιτήρια, επίσης, θα πωλούνται από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, κατά την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, από τις 10 το πρωί. Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για τον κόσμο, δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

Σημειώνεται πως ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.