Τα εισιτήρια και τα μέτρα για την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη

Για το παιχνίδι με τη Νίκη προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, και η διοικούσα επιτροπή κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά και όλοι ν’ απολαύσουν τον καλύτερο δυνατό αγώνα μπάσκετ.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα, η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου έκανε γνωστό ότι το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ θα ανοίξει τις θύρες του για τους φιλάθλους στις 16.00. Η έκδοση των εισιτηρίων οικονομικής ενίσχυσης, θα γίνεται από το εκδοτήριο της πλάγιας θύρας εισόδου, στην οποία θα γίνεται και ο έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού και ταυτοποίησης των κατόχων. Η καταγραφή εισερχομένων θα γίνεται στις θύρες εισόδου του κλειστού γυμναστηρίου.

Όπως σημειώνεται επίσης, οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, μετά την έκδοση των εισιτηρίων και την ταυτοποίηση του εμβολιασμού, θα εισέρχονται στο κλειστό γυμναστήριο από την πλάγια δεξιά θύρα, πίσω από το στάδιο του ΕΑΚ, από την οποία θα αποχωρήσουν και μετά τη λήξη του αγώνα. Τα καθίσματα στο κέντρο της κερκίδας θα καταληφθούν από τα μέλη των διοικήσεων των δύο σωματείων, μέλη διοικήσεων ενώσεων και κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Η διοικούσα επιτροπή επισημαίνει ότι για την ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων (θεατών-αθλητών) λόγω των επιβαρυμένων επιδημιολογικών συνθηκών στην πόλη μας επιβάλλεται η αυστηρή συμμόρφωση, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο τέλεσης αθλητικών αγώνων.

Για τους θεατές άνω των 18 ετών θα επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι

Οι ανήλικοι 13-17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

4) Η χρήση μάσκας εντός του κλειστού γυμναστηρίου είναι υποχρεωτική.

Η πληρότητα του γηπέδου για τους αγώνες, είναι έως 70% της χωρητικότητας (770) με πλήρως εμβολιασμένους θεατές. Οι ανήλικοι καλύπτουν το 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους (38).

Παρακαλούμε θερμά για την απόλυτη συνεργασία των εισερχομένων θεατών, ώστε να συνεισφέρουμε όλοι στη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας για όλους τους συντελεστές του αγώνα. Μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων μπορεί να έχει σαν συνέπεια τη διεξαγωγή των επόμενων εντός έδρας αγώνων κεκλεισμένων των θυρών» καταλήγει η ανακοίνωση από την πλευρά των «ερυθρόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.