Τα «ευχαριστώ» της ΔΕ του Ολυμπιακού Βόλου και η αφιέρωση Βλιώρα στον Δημήτρη Γκίμα

Μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Β' Εθνική μπάσκετ

Συγχαρητήρια, «ευχαριστώ» αλλά και μία αφιέρωση του Γιώργου Βλιώρα στον αείμνηστο Δημήτρη Γκίμα συνόδευσαν την επίτευξη της παραμονής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική.

Από πλευράς διοικούσας επιτροπής, σε ανάρτησή του στα social media, ο Νίκος Ρούμπος έστειλε συγχαρητήρια και ευχαριστήρια προς όλες τις πλευρές.

«Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Γιώργο Βλιώρα και στους εξαίρετους από κάθε  άποψη καλαθοσφαιριστές μας, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς και κατάφεραν κάτω από σκληρές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συνθήκες ένα ιστορικό επίτευγμα για τον σύλλογό μας» αναφέρει ενώ ευχαριστεί τον γυμναστή Κώστα Καμένο, τους χορηγούς, τη διοίκηση του ΑΣ, ακόμη και τον Δήμο Βόλου. Παράλληλα απευθύνει ουσιαστικά κάλεσμα συστράτευσης καθώς: «Ξεκινώντας άμεσα τον σχεδιασμό μιας ιδιαίτερα απαιτητικής νέας αγωνιστικής περιόδου, προσδοκούμε τη δημιουργία μιας  ισχυρής ομάδας υποστήριξης που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις οργανωτικής και αγωνιστικής ενίσχυσης, παρακαταθήκη για τις επερχόμενες αγωνιστικές προκλήσεις».

Έχε πίστη και προχώρα» αναφέρει από εκεί και πέρα σε ανάρτησή του ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βλιώρας, ο οποίος παράλληλα σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας αν δεν αλλάξουν κάποια δεδομένα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου! Την ίδια στιγμή αφιερώνει την επίτευξη του στόχου της παραμονής στον αείμνηστο προπονητή καλαθοσφαίρισης Δημήτρη Γκίμα, με τον οποίο είχε αδερφικές σχέσεις…

Παράλληλα, στην ανάρτησή του αναφέρει: «Έχε πίστη και προχώρα. Η συγκεκριμένη φράση ήταν ο οδηγός στη ζωή και στην προπονητική ενός αδερφικού φίλου που δυστυχώς μας βλέπει από ψηλά. Το έλεγε τόσες πολλές φορές που μου έγινε βίωμα και προσπαθώ πάντα να πορεύομαι με αυτό. Έτσι και φέτος, με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η χρονιά ξεκίνησε ενώ ήμασταν στη Γ΄ Εθνική εξαιτίας της αναδιάρθρωσης βρεθήκαμε στη Β’ Εθνική, μια κατηγορία με πολλές απαιτήσεις, και οικονομικές και αγωνιστικές. Πήραμε μια απόφαση δύσκολη με την διοικούσα επιτροπή να εφαρμόσουμε το «έχε πίστη και προχώρα. Βασικοί συμπαραστάτες οι παίκτες. Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα με σοβαρούς τραυματισμούς, άτυχα αποτελέσματα, αλλά εμείς εκεί καθημερινά στην προπόνηση να πιστεύουμε. Όταν άδειαζε η πίστη από εμένα, την έβλεπα περίσσια στα μάτια των παιδιών και γέμιζα, και το αντίθετο. Μια χρονιά μαλώναμε, στεναχωριόμασταν, γελούσαμε, μα πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον με πίστη, και στο τέλος ήρθε η δικαίωση… Η πίστη, η υπομονή και η επιμονή είχαν αποτέλεσμα…Τζιμάρα ξέρω ότι χαμογελάς εκεί που είσαι. Η φετινή χρονιά αφιερωμένη σε σένα και στο «έχε πίστη και προχώρα».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.