Τα εύσημα από τον Κουτίνα στον Τουτουντζόγλου

Με τη χρονιά να κλείνει για την μπασκετική Νίκη Βόλου

Aφού η χρονιά τέλειωσε και μάλιστα πετυχημένα αν σκεφτεί κανείς τη διοικητική αστάθεια που επικράτησε περίπου στις γιορτές των Χριστουγέννων, η μπασκετική Νίκη Βόλου ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη περίοδο, με τον αρχηγό της Σάκη Κουτίνα ν’ αποδίδει τα εύσημα στον Μπάμπη Τουτουντζόγλου.

«Άλλη μια  μπασκετική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Μια ιδιαίτερη χρονιά… Αλλά στο τέλος η ομάδα κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη εξάδα  ενός δύσκολου πρωταθλήματος» αναφέρει σε διαδικτυακή δημοσίευσή του ο Σάκης Κουτίνας αρχικά και συνεχίζει: «Έχω την τιμή να είμαι αρχηγός σ’ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο πολλά χρόνια, και σαν αρχηγός και φυσικά με την σύμφωνη γνώμη των συμπαικτών και των προπονητών θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοικούσα του μπάσκετ για την προσπάθεια που έγινε φέτος  και να πούμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ»  στον Μπάμπη Τουτουντζόγλου, στον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές (παρόλο που αποφάσισε να απέχει φέτος). Σε μια παρά πολύ δύσκολη στιγμή, βγήκε ξανά μπροστά και μας βοήθησε, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια!  Οπότε ένα ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για ότι έχει κάνει όλα αυτά  τα χρόνια, για την ομάδα αλλά και για μένα προσωπικά! Η ομάδα σε ευχαριστεί και ένα μέρος της επιτυχίας της την οφείλει σε σένα!» σημειώνει χαρακτηριστικά ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου.

Το ζητούμενο βέβαια τώρα είναι η επόμενη αγωνιστική περίοδος, αφού πρώτα σταθεροποιηθούν οι διοικητικοί και οικονομικοί συσχετισμοί για ν’ ακολουθήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Το ότι η Νίκη Βόλου κατάφερε να βρει τα βήματά της έχοντας αλλάξει τρεις επικεφαλής διοίκησης μέσα σ’ ελάχιστο χρονικό διάστημα (Καλλιπολίτης, Χατζηπλάτων και Τουτουντζόγλου) και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς να ρισκάρει στα πλέι άουτ, αλλά και χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στα πλέι οφ, είναι ένα σημαντικό επίτευγμα.

Αυτό το επίτευγμα βέβαια έχει φέρει κάποιους από τους παίκτες της ήδη στο στόχαστρο άλλων ομάδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ υπάρχουν και αγωνιστικές ζυμώσεις που λαμβάνουν χώρα τελευταία στην ομάδα. Ωστόσο κάποιοι είναι πολύ κοντά στο να παραμείνουν στη Νίκη Βόλου και για τη νέα χρονιά.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.