Τα φιλικά του ΝΠΣ Βόλος

Η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε ήδη χθες, με τους ποδοσφαιριστές να περνούν σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ για αύριο έχουν προγραμματιστεί οι εργομετρικές εξετάσεις.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται στον Βόλο τόσο οι ξένοι ποδοσφαιριστές, όσο και τα περισσότερα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά του Πηλίου και θα διαρκέσει από την Τρίτη 11 Αυγούστου έως και τις 21 του ίδιου μήνα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο ΝΠΣ Βόλος θα δώσει σειρά φιλικών, μέσα από τα οποία ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να… χτίσει την ομάδα εν όψει του νέου πρωταθλήματος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για 7 Αυγούστου κόντρα στον Θησέα Αγριά, ενώ ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στις 13 του ίδιου μήνα ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει και πάλι στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, ενώ την επομένη είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων.  Στις 26 Αυγούστου το σύνολο του Σάκη Τσιώλη θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, ενώ για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Από πλευράς ΠΑΕ πάντως σημειώνεται ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι πιθανό να προγραμματιστεί τουλάχιστον άλλο ένα φιλικό.