Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Β.-Απόλλων Μακρυχωρίου

Για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου την προσεχή Κυριακή στο Πανθεσσαλικό για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ερυθρόλευκη διοίκηση υπενθυμίζει ότι οι φίλαθλοι μπορούν παράλληλα να αγοράσουν και εισιτήρια για το ματς του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τη Νίκη. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο αυτή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι στην είσοδο της 2ης πεζογέφυρας θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων για τον αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με αντίπαλο την Νίκη Βόλου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας, ενώ η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο και το οποίο θα λειτουργεί από τις 14:00.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα! Φωνάζουμε για τους παίκτες μας, φωνάζουμε για την ομάδα μας!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.