«Τα μεγάλα μπάτζετ στη Γ’ Εθνική δε θα έχουν καλό τέλος»

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του κ. Μπίλη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Blue Heart σχετικά με τα χρήματα που θα ξοδέψει η Νίκη, αναφέροντας ότι τα μεγάλα μπάτζετ δεν έχουν καλό τέλος, εννοώντας πως κάποιες ομάδες δε θα αντέξουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Μπίλης: « Έχουμε το ελεύθερο από τον πρόεδρο να πάμε εκεί που πρέπει το ποσό, για να κλείσει η συμφωνία για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Όμως έχουμε λάβει εντολή ότι η Νίκη πρέπει να λειτουργήσει για δέκα μήνες και να είμαστε φερέγγυοι, όπως έχει δεσμευτεί η διοικούσα επιτροπή κι ότι δε θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές μέχρι και δέκα μήνες.

Δεν πρέπει να μεταφέρουμε τα προβλήματα της μίας χρονιάς στην άλλη. Πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή νοικοκυρεμένη και μακροβιότερη των προηγούμενων. Το πλάνο πρέπει να αρχίσει και να τελειώσει και όλοι μαζί να αντέχουμε στην κριτική και στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βλέπω ομάδες και στον δεύτερο όμιλο, που κάνουμε υπερβολικά μεγάλες κινήσεις όσον αφορά τα μπάτζετ. Αυτά δεν είναι σημεία των καιρών και δεν έχουν καλό τέλος. Εγώ δε θα δημιουργήσω ποτέ στη Νίκη μία ποδοσφαιρική φούσκα.

Το ποδόσφαιρο αμείβεται με βάση την προσφορά του και την ποιότητά του και είναι άκρως ανταγωνιστικό. Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις από παίκτη σε παίκτη, γιατί αποτελεί τεράστιο ρίσκο να έχεις ένα συμβόλαιο μεγάλο, τη στιγμή που στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι τραυματισμοί και αστάθμητοι παράγοντες. Καταστρέφεται μία ολόκληρη χρονιά από το γεγονός ότι χάνουμε έναν παίκτη.

Εμείς θέλουμε 22 παιδιά, που θα καλύπτει ο ένας τον άλλον. Η φανέλα της Νίκης είναι πάρα πολύ βαριά και θα πρέπει να έχεις μεγάλη συναίσθηση του τι κάνεις. Εμείς πρέπει να αποδίδουμε το τριπλάσιο απ’ αυτό που αμειβόμαστε. Θα γεμίσουμε το γήπεδο με πάθος και όχι με ονόματα, τα οποία χρειάζονται και είναι απαραίτητα και μπορεί να πάρει η ομάδα».

Σε ερώτηση που τέθηκε στον προπονητή της Νίκης για τις επόμενες κινήσεις απάντησε ότι άμεσα θα γίνουν δύο κινήσεις, του τερματοφύλακα και του ακραίου επιθετικού από τη δεξιά πλευρά. Χαρακτήρισε το θέμα τυπικό και πως θα έχουμε ίσως και αύριο-μεθαύριο ανακοινώσεις. «Πληρούν και οι δύο τις δικές μας προϋποθέσεις. Έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά. Ο επιθετικός έχει 6 χρόνια στη Football League και κάποια χρόνια στην Α’ Εθνική και διακρίνεται πάντα. Ο τερματοφύλακας έχει 35-40 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Όλοι οι τερματοφύλακες που είχα στις ομάδες, πήραν μεταγραφή.

Τα παιδιά που θα πάρουμε είναι έτοιμα, για να παίξουν ακόμη και αν το πρωτάθλημα άρχιζε 15 Αυγούστου. Όπως σε ένα αγώνα μπορεί να βάλεις γκολ το 90’ και η άλλη ομάδα δεν μπορεί να αντιδράσει, έτσι και εμείς μπορεί να περιμένουμε στο 90’ να βρούμε έναν παίκτη που κάτω από άλλες συνθήκες δε θα ερχόταν στην Α’ Εθνική», συμπλήρωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.