Τα μέλη της νέας διοίκησης του Πυράσου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) η γενική συνέλευση του Πυράσου και έγιναν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Τα μέλη της καινούργιας διοίκησης είναι (αλφαβητικά): Γάτος Χρήστος, Γκόλιας Αθανάσιος, Καραδήμας Γιώργος, Κλεφτάκης Χρήστος, Μπούτλας Απόστολος, Πλιάκης Γεώργιος, Ράλλης Χρήστος, Σκοτεινός Παναγιώτης, Τριάντος Χρήστος, Τσιαμούρας Βάιος.

Στους προαναφερθέντες, εκτιμάται ότι θα προστεθούν το προσεχές διάστημα κι άλλα άτομα. Εξ αυτών, δύο παραμένουν από το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, άλλοι τρεις είχαν διατελέσει και στο πρόσφατο παρελθόν σε διοικήσεις του συλλόγου, ενώ πέντε είναι για πρώτη φορά στην ομάδα διοίκησης.

Στη γενική συνέλευση αναφέρθηκε ότι τις επόμενες ημέρες, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, τα μέλη θα συναντηθούν, ώστε να αποφασίσουν για τις αρμοδιότητες του καθενός, ενώ ζητήθηκε η στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο και τους επιχειρηματίες της Νέας Αγχιάλου για το νέο ξεκίνημα που βρίσκει τον Πύρασο στην αφετηρία οργάνωσης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 (που θα είναι η 33η στην Α’ Τοπική Κατηγορία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.