Τα μεταγραφικά «δίδυμα» της Α’ ΕΠΣΘ

Σε …συνάρτηση με διοικητικά αδιέξοδα ομάδων

Δίνουν και παίρνουν τα μεταγραφικά σενάρια στην Α’ ΕΠΣΘ, με κεντρικούς πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές από ομάδες που βρίσκονται σε Διοικητική αναδιάταξη ή επικρατεί συσκότιση σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά. Ο Πρωτεσίλαος ακόμα δεν έχει βρει λύση στα εσωτερικά προβλήματα που ταλανίζουν τη Διοίκηση και μετά από τρεις ανοιχτές συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν έχει αποφασιστεί από κοινού το μέλλον της ομάδας, με κάποιους να κάνουν λόγο για αδυναμία να αγωνιστεί ο Σύλλογος στην Α’ Τοπική. Ο Πρόεδρος του Πρωτεσίλαου, Θανάσης Μάκρας σημειώνει στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» τα εξής: «Έχουμε απευθύνει πρόσκληση σε όλους, όποιος αγαπάει την ομάδα, να έρθει και να βοηθήσει. Μόνος μου δεν μπορώ να συνεχίσω». Την ίδια ώρα, τα δελτία ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στην ομάδα είναι ελάχιστα, πέντε έως έξι και εάν προσθέσει κανείς και τα δελτία των δύο νεαρών που πήραν φέτος συμμετοχές από τον Θανάση Μπίλλη. Οι Βασίλης Σιαμανίκος και Θανάσης Παπαδόπουλος είναι οι δύο έμπειροι παίκτες οι οποίοι σίγουρα θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα της Α’ ΕΠΣΘ και όχι μόνο. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υπάρξει επαφές των παικτών με τον Αίαντα Σούρπης, με τον Μιχάλη Ανδρωνά να τους γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στον Πρωτεσίλαο. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Περπερίδης, αδερφός του πρώην Προέδρου του Γ.Σ.Α. Δήμου Περπερίδη, έχει ενταχθεί με την ιδιότητα του εξωδιοικητικού παράγοντα, στη Διοίκηση του Αίαντα και σίγουρα θα παίξει ρόλο σε κάποια μεταγραφικά σενάρια της ομάδας. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έτοιμο τον ντόπιο κορμό με παίκτες από τη Σούρπη και πλέον έχουν γίνει κρούσεις σε παίκτες, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο θα συνδυάζει νιάτα και εμπειρία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ», άνθρωποι του Αίαντα έχουν προσεγγίσει τον πολύπειρο Δημήτρη Στεφανή, τον δυναμικό αμυντικό και αρχηγό της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ο οποίος όμως δεν αναμένεται να απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά, πριν από την εκλογή Διοίκησης στους «πράσινους».
Από την άλλη, οι Ραφαήλ Μιχόπουλος και Γιάννης Αραπίτσας, είναι ακόμα ένα δίδυμο παικτών, οι οποίοι πέρυσι έκαναν τα …πάντα στον Πύρασο, αλλά δεν γεύτηκαν την επιτυχία, μιας και την τελευταία αγωνιστική δεν κατάφεραν να πάρουν την άνοδο. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι δύο παίκτες δεν αναμένεται να συνεχίσουν στον Πύρασο και τη νέα σεζόν, με τον Γ.Σ.Α. και την Δήμητρα Ευξεινούπολης να ενδιαφέρονται γι’ αυτούς. Βέβαια, εάν η Δήμητρα Ευξεινούπολης αγωνιστεί και του χρόνου στη Γ’ Εθνική, θα επικρατήσει του Γ.Σ.Α.
Ένα ακόμα δίδυμο παικτών, οι οποίοι πέρυσι υπήρξαν καθοριστικοί για την εξαιρετική πορεία του Αίαντα Σούρπης, οι Φώτης Πλαβός και Μάνθος Χειλάς, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον Γ.Σ.Α., μιας και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους από τους «κυανόλευκους». Βέβαια, οι άνθρωποι της ομάδας του Αλμυρού, δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους ακόμα και περιμένουν να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Ιουλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.