Τα “έχωσε” άγρια ο Νεϊμάρ στον bisexual σύντροφο της μητέρας του

Η σχέση της 52χρονης μητέρας του Νεϊμάρ, Ναντίν Γκονσάλβες, με τον κατά πολύ νεότερό της Τιάγκο Ράμος, που είναι 23 ετών, θυμίζει σαπουνόπερα. Οι δυο τους κατέληξαν στο νοσοκομείο, ύστερα από τραυματισμό του νεαρού, μετά από έντονο μεταξύ τους καυγά.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να μίλησε με φίλους του μέσω Twitch, σε ένα ηχητικό που διέρρευσε στον Τύπο και στο οποίο ο Νέϊμάρ φέρεται να μιλάει με τον χειρότερο τρόπο για τον σύντροφο της μητέρας του.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης υποστηρίζει ότι αυτό που συνέβη μεταξύ της μητέρας του και του Τιάγκο Ράμος ήταν ένας πολύ έντονος καυγάς και όχι ένα οικιακό ατύχημα, όπως είχε διαρρεύσει σχετικά. Αρχικά, η μητέρα του είχε πει ψέματα στον Νεϊμάρ ότι ο Τιάγκο είχε πέσει από τις σκάλες, έχοντας την ατυχία να χτυπήσει με ένα τζάμι που έσπασε και τον τραυμάτισε. Ο Νεϊμάρ δεν το πίστεψε, γιατί ξέρει πού ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο τζάμι στο σπίτι της μητέρας του.

Τα χειρότερα, όμως, έρχονται στη συνέχεια, όπου ο Νεϊμάρ αποκαλεί τον Τιάγκο «viadinho», μια βρισιά που στη Βραζιλία χρησιμοποιείται για τους ομοφυλόφιλους. Ο Ράμος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι bisexual και αυτός μάλιστα φέρεται να ήταν ο λόγος ενός σύντομου (;) χωρισμού του με τη μητέρα του Νέι.
Ο ποδοσφαιριστής, όμως, δε σταμάτησε εκεί στην συνομιλία με τους φίλους του, στους οποίους ζητάει να πάνε όλοι μαζί και «να του χώσετε ένα σκουπόξυλο στον κ@@@»!

πηγή:gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.