Tα ρεκόρ της Ριζούπολης

Δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο γεγονός στο ποδόσφαιρο μια ανατροπή σκορ 3-0, αλλά αυτό έγινε χθες στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλωνας Σμύρνης προηγήθηκε 3-0, αλλά ο ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 3-3!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League, κατά σύμπτωση ανάλογη εξέλιξη είχε να σημειωθεί από το 2014, επίσης στην ίδια έδρα και με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» εμπλεκόμενη και τότε, αλλά αντίστροφα!

Στις 27 Μαρτίου 2014 ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 3-0 και ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 3-3. Αναζητώντας αγώνα, όπου η αθηναϊκή ομάδα προηγήθηκε με τρία γκολ αλλά δε νίκησε, όπως συνέβη με το Βόλο, πηγαίνουμε πολύ πίσω.

Ήταν 24 Μαρτίου 1963, πριν από 57 και πλέον χρόνια δηλαδή, όταν η ΑΕΚ υποδεχόταν την ομάδα της Ριζούπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια. O Απόλλων προηγήθηκε γρήγορα με 3-0, αλλά η ΑΕΚ πέτυχε την απόλυτη ανατροπή και τον νίκησε 4-3, κι αυτή είναι η μοναδική φορά στην Ιστορία που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε με τρία γκολ και δεν νίκησε.

Κατά τα λοιπά, το 3-3 είχε να εμφανιστεί στη Super League από τις 12 Φεβρουαρίου 2017, στον αγώνα Πλατανιά – ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμη, είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκε αυτό το σκορ σε αγώνα της ομάδας του ΝΠΣ Βόλος και η πρώτη φορά που η ομάδα σημείωσε τρία γκολ εκτός έδρας στη Super League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.