Τα σημερινά αποτελέσματα και οι σκόρερ από τους δύο Ομίλους της Α’ ΕΠΣΘ (13/11)

Η νίκη του Ρήγα απέναντι στον μέχρι πρότινος αήττητο Αίαντα Σούρπης ξεχωρίζει από τις σημερινές αναμετρήσεις στους δύο Ομίλους της Α’ ΕΠΣΘ. Επίσης, η ΑΕ 2002 σημείωσε την πρώτη φετινή νίκη με 2-0 κόντρα στην Αγία Παρασκευή, μιας και έχει πάρει στα χαρτιά το τρίποντο απέναντι στην Μακρινίτσα. Ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1) ήρθαν τα άλλα δύο παιχνίδια του δεύτερου Ομίλου, Πρωτεσίλαος-Μυρμιδόνες και Αστέρας Ριζομύλου-Διαγόρας Στεφανοβικείου.

Ρήγας-Αίας 2-1

Ο Ρήγας αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι του δευτέρου Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ κόντρα στον Αίαντα Σούρπης, ο οποίος έκανε την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο 35’ ο Γάρος άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ από τα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στην απέναντι γωνία του Χαλάτση και πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Καραγιάννης με πλασέ, μετά από παράλληλη σέντρα του Βαϊόπουλου έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Βελεστίνου. Ο Αίαντας διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ, θεωρώντας ότι ήταν εκτεθειμένος ο σκόρερ στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και στο 64ο λεπτό είδαν τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, σε σουτ του δραστήριου Ράπτη, ενώ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με πλασέ του Κατσαβριά.

 

ΑΕ 2002-Αγία Παρασκευή 2-0

Την πρώτη νίκη της πέτυχε η ΑΕ 2002 με 2-0 απέναντι στην Αγία Παρασκευή με τον Στουμποβίκο να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα. Το πρώτο στο 41’ με πλασέ σε τετ-α-τετ μετά από ασίστ του Μαλλιαρού και το δεύτερο στο 45’ με ωραία ατομική ενέργεια. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 7’.

 

Πρωτεσίλαος-Μυρμιδόνες 1-1

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Πρωτεσίλαος και Μυρμιδόνες στο γήπεδο του Πτελεού. Οι Μυρμιδόνες προηγήθηκαν με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσεκρέζη στο 23ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να χάνουν στο 26ο λεπτό την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Νικογιάννη να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκόγκου. Στο 54ο λεπτό ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι, στην εκτέλεση του οποίου ευστόχησε ο Βασίλης Σιαμανίκος για το τελικό 1-1.

Στο 58ο λεπτό, ο Μάνος απώλεσε την ευκαιρία -με τον τερματοφύλακα των Μυρμιδόνων πεσμένο- να δώσει και προβάδισμα στην ομάδα του, μιας και το σουτ που έπιασε, πήγε στην αγκαλιά του Γκόγκου.

Ο Κατσαβριάς –ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Άρη Γιαννούτσου μέχρι εκείνη τη στιγμή- στο 63ο λεπτό άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

 

Αστέρας – Διαγόρας 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αστέρα Ριζομύλου και Διαγόρα Στεφανοβικείου. Οι δύο ομάδες είχαν στον πάγκο τους νεαποκτηθέντες προπονητές, Δημήτρη Παρισάκη οι γηπεδούχοι και Βαγγέλη Τάχο οι φιλοξενούμενοι. Το 1-0 σημείωσε ο Αστέρας στο 20ο λεπτό με κεφαλιά του Καρατζιώλη, μετά από σέντρα του Γκοντόλου, για να ισοφαρίσουν οι του Διαγόρα με ένα σπάνιο γκολ. Ο Ξηρομερίτης στο 41ο λεπτό έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο στήθος του Βλαχόπουλου, παίρνοντας περίεργη τροχιά από τα φάλτσα που είχε και τελικά πέρασε πάνω από του κεφάλι του τερματοφύλακα του Αστέρα και στα δίχτυα, για το 1-1. Ο Βλαχόπουλος, από μοιραίος παίκτης που ήταν για την ομάδα του, έγινε ο λυτρωτής, μιας και στο 86ο λεπτό απέκρουσε στη δεξιά γωνία του, το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χαλιμούρδας του Διαγόρα, για να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.