Τα σπουδαία με Αναγέννηση και Άρη για Ολυμπιακό Βόλου

Το φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού ανήκει στο παρελθόν και ήταν περισσότερο ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις, με την τεχνική ηγεσία να το θεωρεί παρόλ’ αυτά ένα καλό τεστ, αφού αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες.

Σίγουρα είναι διαφορετικό για τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν να παίξουν με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ξαφνικά να τίθενται αντιμέτωποι με μία ομάδα της Α’ ΕΠΣΘ. Μάλιστα γι’ αυτόν τον λόγο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι συνεργάτες Παρασκευή και Σάββατο όχι μόνο μείωσαν την ένταση των προπονήσεων, αλλά την αύξησαν κιόλας, με συνέπεια να μην υπάρχει η ανάλογη φρεσκάδα την Κυριακή, ενώ αυτό δε θα συνέβαινε, αν τελικά είχαν αγωνιστεί με την ομάδα της Αθήνας.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα δύο δυνατά φιλικά με Αναγέννηση Καρδίτσας την Τετάρτη και τον Άρη το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, που θα είναι περισσότερο ασφαλή για συμπεράσματα.

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι το τεστ με τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή είναι ήσσονος σημασίας, αλλά επειδή ακριβώς με τον Άρη μία μέρα νωρίτερα θα χρησιμοποιηθούν οι βασικοί, το Βελεστίνο θα παίξει άλλη ενδεκάδα και θα είναι μία ευκαιρία για τους παίκτες που έρχονται από πίσω να δείξουν την αξία τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.