Τα ζευγάρια της φάσης των «16» στο κύπελλο ΕΠΣΘ

Η φάση των «32» ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο για το κύπελλο ΕΠΣ Θεσσαλίας, με τις ομάδες που προκρίθηκαν να περιμένουν πλέον τη φάση των «16», έχοντας ως στόχο μία καλή πορεία στη διοργάνωση αλλά και γνωρίζοντας ότι το έργο τους δυσκολεύει από εδώ και πέρα.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν αφήνουν υποσχέσεις για συναρπαστικά παιχνίδια, και με δεδομένο ότι όταν πραγματοποιηθούν οι αγώνες θα έχει αρχίσει και η επίσημη αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα, τότε περιμένει κανείς ακόμη πιο δυνατές αναμετρήσεις.

Έτσι, σύμφωνα και με το πλάνο που προκύπτει για τον θεσμό του κυπέλλου, η φάση των «16» έχει τα εξής ζευγάρια:

Ρήγας Φεραίος- Πρωτεσίλαος

Κένταυρος ΝΠ-Νίκη Βόλου

Άθλος Αλμυρού-Αίας Σούρπης-

Σαρακηνός-ΓΣ Αλμυρού

Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Σκιάθος

ΕΛ Νηλέας -Διαγόρας Στεφανοβικείου

ΑΕ 2002-Δήμητρα Ευξεινούπολης

Αγία Άννα-Θησέας Αγριάς

Πιθανότατα, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κενό της 28ης Οκτωβρίου, τουλάχιστον οι περισσότερες εξ αυτών, και αναμένεται η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Πάντως, με τη συμμετοχή και των τεσσάρων ομάδων της Μαγνησίας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς δεν έγινε κάποια έκπληξη, αλλά και με τις δυνατές ομάδες της Α1 ΕΠΣΘ να συνεχίζουν και αυτές την πορεία τους, τότε μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η διοργάνωση διατηρεί το δυνατό της προφίλ, οπότε όλοι περιμένουν τη συνέχεια της αγωνιστικής δράσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.