«Τάπα στη Βία και τον Ρατσισμό» από τον ΠΣΑΚ στη Σκιάθο

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού διοργανώνει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, το Τουρνουά μπάσκετ 3on3 με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στη Βία και τον Ρατσισμό» από τις 11 έως και τις 13 Ιουνίου.

Οι διοργανωτές τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι η Σκιάθος είναι ένα νησί με μεγάλη αθλητική παράδοση, όπου ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει  αναδείξει  αθλητικά ταλέντα με ιδιαίτερες επιδόσεις στο μπάσκετ. Τονίζουν δε ότι το Τουρνουά 3on3 είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών και φύλων να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να ψυχαγωγηθούν στο άθλημα αυτό. «Το θέαμα που θα παρουσιαστεί θα είναι υψηλού επιπέδου και όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα μπορούν να ταυτόχρονα να δείξουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας τρόφιμα για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μαζί θα είναι ο διεθνής Λίνος Χρυσικόπουλος και ο πρώην παίκτης του NBA (μεταξύ άλλων) Αντρέας Γλυνιαδάκης.

«Ως Δημοτική αρχή είμαστε χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που θα φιλοξενήσουμε στη Σκιάθο το 1ο 3×3 street baskeball. Ο Δήμος μας με τη συνεργασία και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στηρίζει τη διάδοση του μπάσκετ.  Βασική επιδίωξη της Διοίκησής μας, από την έναρξη της θητείας της, είναι η δυναμική στήριξη του αθλητισμού και η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων νέων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ΕΣΚΑΘ και τον ΠΣΑΚ για την εξαιρετική συνεργασία!» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δηλώσεις γίνονται στο Δημαρχείο Σκιάθου καθώς και στο κλειστό γυμναστήριο Σκιάθου, έως και την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 17:00.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο: 16:00-21:00

Κυριακή: 10:00-14:00 και 17:00-20:30

Δευτέρα: 09:00-14:00

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.