Τασιούδης: «Έχουμε καρδιά και θα δαγκώσουμε σίδερα»

Γιώργος Τασιούδης και Φώτης Τάσσος μίλησαν την Πέμπτη στην εκπομπή “Ισορροπίες” του BlueheartFM 105,1, ενόψει της κρισιμότατης αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, κόντρα στους Μαχητές, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας το Σάββατο (2/3, 17.00) για την 20η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκαν:

Για το αν η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία:

Γ.Τ.: “Η ομάδα θα σωθεί. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, η ομάδα θα σωθεί. Αυτό δεν το λέω για να το πω, το λέω γιατί το πιστεύουμε όλα τα παιδιά. Σίγουρα, αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει ψυχολογία, αλλά…”.

Φ.Τ.: “Είναι στο χέρι μας, δεν εξαρτιόμαστε από άλλες ομάδες. Γι’ αυτό το πιστεύουμε”.

Για τον κόσμο της ομάδας:

Φ.Τ.: “Ο κόσμος μας έχει δώσει τρομερή ώθηση στα παιχνίδια. Οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που έρχεται και μας παρακολουθεί”.

Γ.Τ.: “Μεγάλο ρόλο στο ότι η ομάδα θα σωθεί παίζει η επιτυχία των προπονητών και της διοίκησης ότι μάζεψαν παιδιά που έχουν εξαιρετικούς χαρακτήρες κι έχουν ένα πράγμα που σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα παραπάνω το μπάσκετ. Έχουμε όλοι καρδιά, θα μπούμε μέσα και θα “δαγκώσουμε” σίδερα. Κι ο κόσμος, όχι απλώς δε θα μας αγχώσει, αλλά θα μας δώσει αυτήν την έξτρα ώθηση. Με τον κόσμο δίπλα μας, κάνουμε κάποια “ξεσπάσματα” που δεν είναι επιπέδου Β’ Εθνικής”.

Για την απομάκρυνση Πρέκα και την πρόσληψη Γιασσάρη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας:

Φ.Τ.: “Είχαμε μείνει πίσω σε κάποια πράγματα. Ο καινούριος προπονητής έβαλε τη δική του φιλοσοφία σε μερικά πράγματα, αλλά το μπάσκετ δεν αλλάζει, παραμένει το ίδιο. Η ψυχολογία μας άλλαξε. Απλά, για το θέμα του προπονητή, δε θα ήθελα να κρίνω, αν ήταν καλός ή κακός ο προηγούμενος προπονητής, αν έπρεπε να γίνει η αλλαγή του, αλλά σίγουρα δε φταίνε μόνο αυτοί. Ούτε ο παλιός, ούτε ο καινούριος. Ο νέος προπονητής έβαλε κάποια πράγματα, αυτό που μένει είναι ότι εμείς πρέπει να τα κάνουμε και να μείνουμε πιστοί σε αυτά”.

Γ.Τ.: “Οι συνεχόμενες ήττες δε μας έχουν επιτρέψει να έχουμε την επιθυμητή ψυχολογία, για να κάνουμε πράγματα και το μπάσκετ στηρίζεται πολύ στην ψυχολογία. Με την αλλαγή του προπονητή, έπρεπε να αλλάξουμε αρκετά πράγματα, τα οποία θέλουν χρόνο. Καλούμαστε να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος, σε θέμα ψυχολογίας περισσότερο. Όπως είπε κι ο Φώτης, δεν αλλάζει το μπάσκετ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.