Τεχνική Κολύμβηση: Όρια από οκτώ αθλητές, στους προκριματικούς του Βόλου (3η ημέρα)

Οκτώ αθλητές και αθλήτριες έπιασαν όρια σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα για τη συμμετοχή με τις Εθνικές ομάδες στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, στη διάρκεια των προκριματικών της τρίτης και τελευταίας ημέρας του Εθνικού πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης, το πρωί της Κυριακής (7/5), στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Aναλυτικά:

100 Επιφάνεια Ανδρών: Αθανάσιος Μιχαηλίδης του Γλαύκου Περιστερίου, με 38.00, όριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.

100 Επιφάνεια Γυναικών: Μαρία Ηλιάκη του Γλαύκου Περιστερίου, με 42.44, όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

100 Διπλά Πέδιλα Ανδρών: Άγγελος Τσούτσης του Άλμπατρος Ιωαννίνων, με 44.48, έπιασε όριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. λέξανδρος Νικολόπουλος της ΑΕ Χαϊδαρίου, με 44.81, όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Γιώργος Κατσάμπουλας των Δελφινιών Περιστερίου, με 44.84, πέτυχε όριο για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.

100 Διπλά Πέδιλα Γυναικών: Γιολάντα Καπέρδα του Άλμπατρος Ιωαννίνων, με 49.28, όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Μαρία Περάκη του ΝΟ Χανίων, με 49.81, πέτυχε όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Αμαλία Παπάζογλου του Άρη Θεσσαλονίκης, με 49.93, όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Η διοργάνωση ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής (7/5) με τους τελικούς της τρίτης και τελευταίας ημέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.