Τεχνικός διευθυντής στο τμήμα στίβου της Νίκης ο Γιώργος Ζώτος

Ο επικεφαλής της Δ.Ε. του τμήματος στίβου της Νίκης, Γιώργος Τάκης, αποφάσισε να προσλάβει ως τεχνικό διευθυντή τον Γιώργο Ζώτο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα τον στίβο.

Σκοπός του είναι να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο τμήμα, που λειτουργεί εξαιρετικά, έχοντας πανελλήνιες επιτυχίες στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Όπως εξηγεί ο Γιώργος Τάκης στο magnesiasports: «Ο Γιώργος Ζώτος θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην ακαδημία και στο αναπτυξιακό κομμάτι, με την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών, για να συνεχίσει το τμήμα να βρίσκεται στο σημερινό υψηλό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι προσωπική επιλογή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Γιώργος Ζώτος, που κατάγεται από τη Σούρπη, είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ με ειδικότητα τον κλασσικό αθλητισμό και εξειδίκευση στα δρομικά αγωνίσματα. Κατά το παρελθόν, έχει διατελέσει προπονητής στίβου στον Γ.Σ. Βόλου και στον Γ.Σ. Αλμυρού.

Από το 2006 είναι διορισμένος εκπαιδευτικός με οργανική θέση στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου. Ακόμη είναι και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς το 2023 αποσπάστηκε στο γραφείο Φυσικής Αγωγής του εν λόγω εκπαιδευτικού ιδρύματος και η απόσπασή του ανανεώθηκε και για το έτος 2024-2025.

Ο κ. Ζώτος έδωσε το παρών και στο Πανελλήνιο Κ18 της Πάτρας και γνώρισε αθλητές και προπονητές της Νίκης,

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.