Τελευταία ευκαιρία της Νίκης με Ελευθερούπολη στην Πορταριά

Την Ελευθερούπολη, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς, υποδέχεται η Νίκη Βόλου και θέλει μόνο “ροζ φύλλο”, για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή της στη Β’ Εθνική μπάσκετ Ανδρών, σε μία αναμέτρηση “do or die” για τους κυανόλευκους.

Ο Σπύρος Στρατίκης και ο Παναγιώτης Νάνης έχουν τη χαρά να προετοιμάζουν την ομάδα τους, ενόψει του “τελικού” που έρχεται, με όλους τους καλαθοσφαιριστές του ρόστερ στη διάθεσή τους. Η ψυχολογία, ύστερα από την ήττα “στα σημεία” από τη ΧΑΝΘ, δεν ήταν η καλύτερη στο κυανόλευκο στρατόπεδο, με το τεχνικό τιμ να συζητά με τους καλαθοσφαιριστές μεσοβδόμαδα κι άπαντες να συμφωνούν πως η χαμένη ευκαιρία για κάτι μεγάλο στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή δε θα πρέπει να επηρεάσει άλλο την ομάδα, η οποία πρέπει να σωθεί και, για να το πράξει, οφείλει να κερδίσει την Ελευθερούπολη, στο επόμενο παιχνίδι.

Βέβαια, το έργο της δε θα είναι εύκολο, καθώς και η ομάδα της Καβάλας “καίγεται” επίσης για τη νίκη, καθώς κυνηγά τη δεύτερη θέση, στην οποία συγκατοικεί με το Αγρίνιο, και την άνοδό της στην Α2, με ένα σημαντικό, όμως, μειονέκτημα, από ‘δω και στο εξής. Συγκεκριμένα, η Ελευθερούπολη είχε την ατυχία να δει, πριν μερικές μέρες, τον πολυτιμότερο παίκτη της και πρώτο σκόρερ της, Φώτη Στυλίδη, να τραυματίζεται πολύ σοβαρά (ρήξη πρόσθιου χιαστού), γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός παρκέ, μέχρι το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Πορταριά, λόγω διεξαγωγής αγώνων καράτε στο Κλειστό, με τη Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης να επιστρατεύει πούλμαν 50 θέσεων, για τους φίλους της ομάδας, το οποίο θα ξεκινήσει από το Κλειστό της Νέας Ιωνίας, μία ώρα πριν το παιχνίδι. Η ομάδα, από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο, θα προπονείται στο συγκεκριμένο κλειστό κι άπαντες ελπίζουν πως η κερκίδα αυτού θα είναι ασφυκτικά γεμάτη την Κυριακή, προκειμένου μαζί με τον κόσμο τους οι καλαθοσφαιριστές των κυανόλευκων να κάνουν αποφασιστικό βήμα ανατροπής της εις βάρος τους κατάστασης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.