Τελευταίο παιχνίδι για τον Α.Σ. Βόλος 2004 με Απολλωνίδες

Τον τελευταίο του αγώνα δίνει την Κυριακή ο Βόλος 2004 με αντίπαλο τις Απολλωνίδες Ερέτριας, για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών.
Ολοκληρώνονται έτσι οι φετινές υποχρεώσεις για τη βολιώτικη ομάδα, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου με ώρα έναρξης τις 16:30.

Στόχος δεν είναι άλλος από μια καλή εμφάνιση συνοδευόμενη από τη νίκη και τους  τρεις βαθμούς. Αν γίνει αυτό, ο Βόλος 2004 κατακτά, εκτός απροόπτου, την 3η θέση της βαθμολογίας και κλείνει θετικά τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενη ομάδα της Ερέτριας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό και έχει ήδη υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γηπεδούχες δε θα δώσουν την πρέπουσα σημασία.

Η αποστολή της ομάδας της Έλενας Κουσκούνη αποτελείται από τις: Ανδρέου, Αβντόλι, Κέκου, Βέτσικα, Νεννέ, Βανοπουύλου, Πουρσανίδου, Κυριάκου, Παπασακελλαρίου, Γεωργολοπούλου, Γρηγοριάδη, Τιρτιράκη, Γκέκα, Νικάκη, Κουμνιώτη, Καρακάνα, Μιχαλακάκη, Κουλοχιέρη.

Διαιτητής θα είναι η κα. Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από την Ε.Π.Σ. Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.