Τελείωσε τον Σιόβα από την Εθνική ο Φαν’τ Σχιπ

Ο προπονητής Τζον Φαν’τ Σχιπ έκανε γνωστό ότι ο Δημήτρης Σιόβας δεν αποτελεί πλέον μέλος της εθνικής ομάδας, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Στράτο Σβάρνα.

Μιλώντας στο Open Sport είπε για τη δήλωση του Σιόβα περί «αναγκαίας επιστροφής στην εθνική κάποιων ποδοσφαιριστών»:
«Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έβλαψε με αυτό το σχόλιο την ίδια την ομάδα. Αν θέλεις να πάψεις να είσαι παίκτης και θέλεις να γίνεις προπονητής, μπορείς να το κάνεις. Με βάση αυτό το σχόλιο, είναι εκτός ομάδας. Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός στους παίκτες, όποια στιγμή μπορούν να μιλούν σε μένα ή τους βοηθούς μου. Ο Δημήτρης έβλαψε συνολικά την ομάδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια και ο Δημήτρης είναι εκτός εθνικής».

 

Για την πολιτική του σε τέτοιες καταστάσεις:

«Ακούω τα σχόλια, αλλά δεν μπορούν όλοι να εκφράζουν την άποψη του και να λένε τι νομίζουν ότι πρέπει να κάνει προπονητής. Υπάρχουν κανόνες. Ο Δημήτρης το ήξερε, ήταν από την αρχή. Ήταν σφάλμα από την πλευρά του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.