Τελέστηκε ο αγιασμός της Αργούς

Τον αγιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν τέλεσε την Τετάρτη (25/9) η Αργώ, που εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η τελετή Αγιασμού όλων των τμημάτων, αγωνιστικών και ακαδημιών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του PARK HOTEL, παρουσία όλων των αθλητριών και αθλητών, γονέων και φίλων του Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κος Αντρέας Ζέρβα καθώς και οι υποστηρικτές των ομάδων μας κ. Χαρχαρής, ιδιοκτήτης των υποδημάτων “Χαρχαρή “, ο κ. Αμυγδαλιάς Παναγιώτης, ιδιοκτήτης του “Για Ψαράκι”, και ο κ. Χειμάρας.

Μετά το τέλος της τελετής τον λόγο πήρε ο Έφορος του Γυναικείου τμήματος, κ. Κάστανος, που ανέλυσε τους στόχους του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Κατόπιν έγινε η παρουσίαση των χορηγών και υποστηρικτών όλων των τμημάτων και ακολούθησε η παρουσίαση και η παράδοση ρουχισμού του Γυναικείου και του αντρικού τμήματος. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Μουστακαλή για τη διάθεση της υπέροχης αίθουσας του Ξενοδοχείου Park και για την άψογη φιλοξενία του.
Οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν στη γυναικεία ομάδα της Αργούς για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 με προπονητή τον Βαγγέλη Σταθόπουλο είναι οι: Γιαννετάκη Ηλιάνα, Τάσσου Αθηνά, Χαρχαρή Νάνσυ, Παπούλια Μαρία, Φιλιππίδη Αναστασία, Μυρτώ Χαντζή, Δανάη Κάστανου, Βασιλική Κασιούρα, Κατερίνα Αμυγδαλοπούλου, Ελένη Μερκονιάν, Άρτεμις Πασχαλίδου, Τζωρτζίνα Χειμάρα, Νικολέτα Γιαλόγλου, Σοφία Νίκου, Ορθοδοξία Τρίχα, Έρικκα Ράντζου, Μάρθα Γκορίλα, Ελευθερία Πώπου, Κατερίνα Ζαφειρίου.
Η ανδρική ομάδα έχει προπονητή τον Λευτέρη Τιρτιράκη και την αποτελούν οι: Τσοπάνος Γιώργος, Φουρκιώτης Κώστας, Σκιαθίτης Αντώνης, Ανδριώτης Μάριος, Ζηλιαναίος Άγγελος, Δρακάκης Γιάννης, Παξιμαδάκης Χάρης, Ιωνάς Αντρέας, Ξενοκώστας Σπύρος, Αναστασίου Βάϊος, Σταυρίδης Δημήτρης, Σδρούλιας Στέλιος, Σκευοφύλαξ Γρηγόρης, Σωτηρίου Άγγελος, Λέντιο Ισλαμάι.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.