Τελετή έναρξης στον σύλλογο Kanku Oyamas Kyokushin Karate Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 του αθλητικού συλλόγου Kanku Oyamas Kyokushin Karate Βόλου του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των αθλητών, των μελών και των γονέων στην αίθουσα του αθλητικού συλλόγου Παγασών 119.

Η τελετή έναρξης άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατέρα Γεώργιο, ο οποίος ευλόγησε το έμψυχο δυναμικό και το έργο του Συλλόγου.

Όλοι οι εξεταζόμενοι που κατέκτησαν τον βαθμό του 1ου DAN στις εξετάσεις του Ιουλίου κατόπιν πρότασης και εισήγησης του αρχηγού – εκπροσώπου κ. Ιωάννη Στεφάνου προς την Παγκόσμια Ιαπωνική Οργάνωση θα πάρουν επίσημα διπλώματα της Παγκόσμιας Οργάνωσης υπογεγραμμένα από τον επίσημο διάδοχο Kancho Shokei Matsui (8DAN), του μεγάλου δασκάλου και ιδρυτού του συστήματος Sosai Masutatsu Oyama. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχήθηκε δε στους αθλητές του συλλόγου να χαρίσουν στη νέα χρονιά μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο και την πόλη του Βόλου και να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαρίστησε θερμά όλους τους γονείς, τους φίλους και τους αθλητές επίσης ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες στον Σύλλογο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.