Τελευταία προπόνηση με κόσμο είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στο Π. Μαγουλάς για τη Νίκη

Την τελευταία της προπόνηση πριν το μεγάλο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα κάνει το πρωί της Παρασκευής η Νίκη, η οποία θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 11.00 είτε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, αν ο καιρός είναι καλός, είτε στο Π. Μαγουλάς, αν είναι βροχερός.

Όπως είναι γνωστό, η διοίκηση αποφάσισε αυτή η προπόνηση να διεξαχθεί παρουσία κόσμου, όπως αντίστοιχα είχε γίνει και στον πρώτο γύρο πριν το βολιώτικο el Clasico, τότε στη Νεάπολη, αφού η Νίκη ήταν γηπεδούχος. Ο στόχος βέβαια προφανής, να εμψυχωθούν οι παίκτες, αν και βέβαια η ώρα είναι απαγορευτική για πολύ μεγάλη προσέλευση.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο κρατούν χαμηλά την μπάλα, έχουν σιγουριά για τις δυνατότητες της ομάδας και θα πάνε για το τρίποντο. Αυτό, εκτός από το γόητρο και τη μεγάλη χαρά που θα προσφέρει στους οπαδού,  θα κρατήσει τη Νίκη ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, από την οποία απέχει πέντε πόντους έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, έχοντας να παίξει τέσσερις φορές ως φιλοξενούμενη και δύο ως γηπεδούχος.

Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, αφού οι τέσσερις τιμωρημένοι επιστρέφουν (Μπαλάφας, Κρουθ, Ροχάνο, Μπιτσάκος).

Θυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου, ο Στάικος Βεργέτης είχε πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη με τους κυανόλευκους, ενώ ένα γύρο μετά ξέρει και ο ίδιος, ότι αν το επαναλάβει, η ομάδα του δεν μπορεί πλέον να κοιτά τίποτε άλλο παρά την άνοδο. Η Νίκη πριν το ματς της 16ης Νοεμβρίου 2019, στο οποίο επικράτησε με 2-0 με γκολ των Τσιώλη, είχε φτάσει στην τελευταία θέση, ενώ τώρα είναι τρίτη και δύο βαθμούς πάνω από τον μεγάλο της αντίπαλο κι αυτό λέει πολλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.