Τελευταίες ανανεώσεις για τον Θησέα με Μπόρα και Χατζησταμάτη

Ο Θανάσης Μπόρας
Η παραμονή ακόμη δύο σημαντικών παικτών είναι γεγονός για τον Θησέα, που έκανε γνωστό ότι Μπόρας (δεξιός μπακ, στόπερ και αμυντικός μέσος) και Χατζησταμάτης (αμυντικός μέσος) θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Αυτές ήταν οι δύο τελευταίες ανανεώσεις για τους Αγριώτες, που κράτησαν επίσης στο δυναμικό τους τον Ερρίκο Βαν ντε Γουΐχε, τον Ζάχο, τον Οικονόμου, τον Βλάχο, τον Σιώμο, τον Κοτζαθανάση, τον Ζαχαράκη, τον Λίτσο, τον Νιαώτη, τον Ιακωβίδη και τον Δημητριάδη. Επίσης έχουν αποκτηθεί οι Κουτσιρίμπας, Γκάγκας, Τσιανάκας, Βουρδάκης, Δουλάς, Κωστούλας και Σιγαλάκος.
Η ανακοίνωση: 
“Κλείνει ο κύκλος των ανανεώσεων στην ομάδα του Θησέα Αγριάς. Θανάσης Μπόρας και Αποστόλης Χατζησταμάτης είναι οι τελευταίοι που ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα κι έτσι θα παραμείνουν κάτοικοι Αγριάς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Να θυμίσουμε πως οι δύο ποδοσφαιριστές υπήρξαν βασικά στελέχη της περσινής πορείας του Θησέα και συνέβαλαν με την παρουσία τους τα μέγιστα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η διοίκηση τους εύχεται υγεία, και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.