Τελικά η Μεταμόρφωση συνεχίζει να είναι Αγριά

Γράψαμε ότι προκαλεί εντύπωση η επικαιροποίηση στοιχείων της Μεταμόρφωσης Βόλου στο Μητρώο της ΓΓΑ, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο όνομα δεν υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια στις εθνικές και τοπικές κατηγορίες και αναγνώστης (δεν επιθυμεί να αναφερθεί το όνομά του) έσπευσε να μας διορθώσει, επισημαίνοντας ότι η Αγριά είναι αυτή που έχει πάρει τη θέση της Μεταμόρφωσης στο αθλητικό γίγνεσθαι.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο αναγνώστης επέμενε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται για κάποιον νέο σύλλογο που χρησιμοποιεί το όνομα «Μεταμόρφωση», σε επικοινωνία του «Magnesiasports» με τον πρόεδρο της Αγριάς, Κώστα Βογιατζή, μας ανέφερε ότι το όνομα του συλλόγου στο καταστατικό του έχει αλλάξει εδώ και τέσσερα χρόνια. Ωστόσο ο αριθμός της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης παραμένει ίδιος, και με την κατάθεσή της στον φάκελο για το Μητρώο, η ΓΓΑ «διάβασε» τον σύλλογο με το παλιό του όνομα.

Έτσι λοιπόν, η Αγριά σύμφωνα με τα στελέχη της, αναφέρεται στο Μητρώο της ΓΓΑ ως Μεταμόρφωση, και δεν πρόκειται για τον παλιό σύλλογο ούτε για ανασύστασή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.