Τελικό Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ με άνισους όρους επέτρεψε η ΕΣΠΕΚΕΛ

Οι Βολιώτες συμμορφώθηκαν με την οδηγία για λίστα φιλάθλων, η ΑΕΛ όχι

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου έλαβε την Παρασκευή mail στο οποίο της γινόταν γνωστό ότι η ΕΣΠΕΚΕΛ για τον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στο κλειστό της Αγιάς δεν θα επέτρεπε για λόγους ασφαλείας την είσοδο σε οργανωμένους και μεμονωμένους φιλάθλους, παρά μόνο σε φιλάθλους που θα δηλώνονταν με λίστα στη διοργανώτρια αρχή και θα ήταν στενοί συγγενείς των αθλητριών ή μέλη Δ.Σ.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, θέλοντας να είναι τυπικός, έστειλε τη σχετική λίστα, αλλά όταν η αποστολή και όσοι τη συνόδευσαν πήγαν στο κλειστό της Αγιάς, ήρθαν αντιμέτωποι με μία γεμάτη κερκίδα με περίπου 200 Λαρισαίους φιλάθλους, μεταξύ αυτών και οργανωμένων!

Μετά από παρέμβαση των διοικούντων των ερυθρόλευκων, οι περίπου 15 οργανωμένοι βγήκαν εκτός κλειστού, συνοδεύοντας την έξοδό τους από χυδαία συνθήματα για τους Βολιώτες και τον Ολυμπιακό, αλλά οι υπόλοιποι έμειναν, δημιουργώντας τελείως άνισους όρους στη διεξαγωγή του τελικού, με την ΕΣΠΕΚΕΛ να μην απαιτεί και από τους βυσσινί να έχουν στην κερκίδα αντιστοίχως φιλάθλους με λίστα, όπως τόνισε, μιλώντας στο Magnesiasports, ο έφορος βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου και γενικός γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Μουρτζίνος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δυστυχώς βρεθήκαμε προ δυσάρεστης έκπληξης. Ενώ εμείς τηρήσαμε την οδηγία της ΕΣΠΕΚΕΛ και στείλαμε λίστα με 28 άτομα, από την άλλη πλευρά δεν είχε σταλεί αντίστοιχη λίστα και η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων ήταν υπέρ της ΑΕΛ. Τα κορίτσια μας αξίζουν πάντως συγχαρητήρια παρά την ήττα».

Όλα τα παραπάνω σίγουρα ήταν ένα πλεονέκτημα για την ΑΕΛ, με τη διαιτησία πάντως να μην επηρεάζεται καθόλου και να είναι άψογη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.