Τέλος από την Κηφισιά ο Κώστας Μπράτσος

Ο Βολιώτης προπονητής δεν συνεχίζει στην αθηναϊκή ομάδα

Το τέλος στη συνεργασία της με τον Βολιώτη προπονητή, Κώστα Μπράτσο, ανακοίνωσε η Κηφισιά, πλέκοντας το εγκώμιο του 47χρονου τεχνικού, που κατέγραψε με την αθηναϊκή ομάδα, η οποία υποβιβάστηκε στην πρώτη της χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπράτσο και το επιτελείο του. Στο σύντομο διάστημα που εργάστηκε στην Κηφισιά, ο Κώστας Μπράτσος προσέφερε πραγματικά πάρα πολλά στον σύλλογο. Σε όλα τα επίπεδα. Χάρη στη δική του μεθοδικότητα, το πρόγραμμα και τη σκληρή δουλειά, η Κηφισιά κατάφερε να αποκτήσει απτές πιθανότητες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και να παλέψει γι’ αυτή μέχρις εσχάτων στη διαδικασία των playouts.

Άπαντες στον σύλλογο αντιλαμβάνονται και αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Κώστας Μπράτσος, σε πλήρη και άριστη συνεργασία με το επιτελείο του, για την εξασφάλιση της παραμονής. Ο υποβιβασμός δεν μειώνει στο ελάχιστο την εκτίμηση και τον σεβασμό με τον οποίο η ΠΑΕ Κηφισιά τον περιβάλλει.

Άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να έχουν θέση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί το τιμούν απόλυτα με τον χαρακτήρα, την εργατικότητα, την εντιμότητα και την τεχνογνωσία τους. Ο πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά τον ευχαριστούν θερμά για όσα προσέφερε και του εύχονται κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του».

Μαζί με τον Μπράτσο αποχώρησαν από την Κηφισιά και οι συνεργάτες του Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος, Τριαντάφυλλο Οικονόμου, Γιάννης Αμανατίδης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.